Skip to main content
16. august 2023

Wolfpack har udvidet teamet med en studentermedhjælper i marketing

I august har ulveflokken hos Wolfpack fået endnu et medlem, nemlig studentermedhjælperen Cecilie, der skal hjælpe med deres marketing.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

I august har ulveflokken hos Wolfpack fået endnu et medlem, nemlig studentermedhjælperen Cecilie, der skal hjælpe med deres marketing.

Wolfpack, der står bag en nytænkende regnskabsapp til udlægshåndtering, har vokseværk. Det nyeste skud på stammen er Cecilie Egeberg Rasmussen, der er under uddannelse til Designteknolog med speciale i Marketing & Communication ved KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Heldigvis har hun tid til overs til også at kunne hjælpe ulvene hos Wolfpack med deres markedsføring med særligt fokus på deres grafiske design.

Når Cecilie hverken studerer eller arbejder, bruger hun gerne tid på kreative sysler, og når adrenalinen trænger til et boost, er hun en modig vovehals med bl.a. skydive, ziplines og bridge jump.

Med Wolfpack får du en nem og digital løsning til, når medarbejdere skal lægge ud for indkøb i en virksomhed. Overførsler mellem arbejdsgiver og medarbejder foregår hurtigt og let, og alle kvitteringer bliver samlet ét sted, så bogføringen efterfølgende bliver gnidningsfri.

Læs mere om Wolfpack på deres hjemmeside eller følg dem på LinkedIn.