Skip to main content
3. maj 2023

Wolfpack er nyt medlem af Cross Cultures Project Association’s Club 100

Selvom Wolfpack har poterne i regnskab og udlæg dagen lang, så går de også op i fodbold og i at støtte op om sportens evne til at samle unge.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Selvom ulvene fra Wolfpack har poterne i regnskab og udlæg dagen lang, så går de også op i fodbold og i at støtte op om sportens evne til at samle kulturer. 

Hos Wolfpack er de ikke bare med til at lette udlægshåndteringen hos flere og flere virksomheder – de også med til at støtte op om Open Fun Football School, som er en del af Cross Cultures Project Association (CCPA). 

Det gør de ved at være en del af deres Club 100, som er et erhvervsnetværk for 100 virksomheder, der både har fokus på netværk, CSR og – selvfølgelig – at bidrage til en god sag. 

Som en del af Club 100 donerer man 2000 kroner, som går til Open Fun Football School. Helt præcist går beløbet til t-shirts til 125 børn, 20 fodbolde og en træneredannelse til en frivillig ung person, som efter fodboldskolen kan arrangere lokale arrangementer på egen hånd. 

Initiativet er med til at samle børn og unge på tværs af kulturer og baggrunde igennem fodbold. Club 100 arbejder derigennem med FNs verdensmål nr. 3, 4, 5 og 17, som handler om sundhed og trivsel, uddannelse, ligestilling og partnerskab. 

Læs mere om Wolfpack’s motivation her.