Skip to main content
24. marts 2023

Wolfpack er ny annoncør hos LokalNyt København

Byd velkommen til Wolfpack. Virksomheden står bag en smart app, der hjælper din virksomhed med at holde styr på udlæg og bogføring.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Byd velkommen til vores nyeste samarbejdspartner; Wolfpack. Virksomheden står bag en smart app, der hjælper din virksomhed med at holde styr på udlæg og bogføring.

Det kan hurtigt blive noget rod, når medarbejdere lægger penge ud for virksomheden – for hvad med kvitteringer, tilbagebetaling og bogføring? Løsningen er app’en Wolfpack!

Med Wolfpack kan medarbejderen betale for købet ud af egen lomme, og derefter bruge app’en til at indsende kvitteringen med et billede. Herefter godkender chefen automatisk eller manuelt, og pengene tilbagebetales inden for 24 timer. På den måde har I slet ikke behov for et firmakort.

Udover at være en nem, digital og sikker platform til udlæg giver Wolfpack fuld kontrol fra chefens side til at sætte individuelle beløbsgrænser og holde overblik over udgifterne. Alle udlæg opbevares desuden i app’en, og når det er tid til at gennemse regnskabet, kan dataene enten downloades eller overføres direkte til jeres regnskabsprogram.

Læs mere om Wolfpacks løsninger til din virksomhed på deres annonceside eller følg dem på LinkedIn.