Skip to main content
12. april 2023

Wolfpack er færdig med betaversionen af deres app

Hos Wolfpack har de knoklet med at få deres app til udlægshåndtering gjort knivskarp, og nu kan de fortælle, at de forlader betaversionen.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos Wolfpack har de knoklet med at få deres app til udlægshåndtering gjort knivskarp, og nu kan de offentliggøre, at de forlader deres betaversion. 

Med app’en Wolfpack bliver det meget nemmere for medarbejdere at foretage indkøb og lægge ud på vegne af virksomheden. Her kan kvitteringer nemt uploades, indkøbene kan godkendes eller afvises, pengene tilbagebetales, og lederen har undervejs det fulde overblik over alle udgifter. 

Ulvene bag Wolfpack har på bare ét år ført idéen ud i livet og skabt en digital platform, der er frit tilgængelig for alle virksomheder, store såvel som små. Og nu står den helt skarp, for betaversionen er officielt færdiggjort. 

Det betyder, at løsningen er gennemtestet, tjekket og finpudset, og brugerne kan se frem til nye funktioner og en mere overskuelig brugerflade. 

Den endelige version byder bl.a. på: 

  • Overblik over månedens udlægssum 
  • Overblik over dine aktive brugere 
  • Muligheden for at fjerne afviste brugere 

Skal du også med i flokken? Så kan du oprette en konto her, eller læs mere om de forskellige abonnementspakker på deres hjemmeside.