Skip to main content

Chorines Tapas

Hos Chorines Tapas kan du bestille himmelsk spansk tapas lige til døren til din næste privatfest eller virksomhedsbegivenhed.

Annoncørbetalt Indhold

Skal du have en tapasoplevelse, der bringer et strejf af Spanien til din næste virksomhedsfest eller private begivenhed, så er Chorines Tapas i København det perfekt valg.

Tapas Catering i topklasse

Chorines tilbyder skræddersyet løsninger til enhver kunde, uanset om du skal planlægge en privatfest, en virksomhedsbegivenhed, et jubilæum eller noget helt fjerde.

Chorines bestllingsproces er nem og hurtig. Teamet tager godt hånd om jer under hele bestillingen og hjælper med, at finde den helt rigtige løsning, der passer til jeres arrangement. De skaber den perfekte atmosfære med et varieret udvalg af tapas, der passer til enhver lejlighed eller appetit.

Du har også muligheden for, ved bestilling af tapas på Østbanegade 103, at tilvælge en kok, der kommer og tilbereder/anretter maden for dig, så du kan nyde din begivenhed uden besvær. Chorines tilbyder nemlig førsteklassesservice, der inkluderer anretning, bordopdækning og madopvarmning eller tilberedning.

Du kan se læse mere her om, hvad Chorines tilbyder inden for den spanske kulinariske verden af tapas, eller du kan kontakte dem på 28 68 74 22 eller mail: info@chorines-tapas.dk.