Skip to main content

Beats by Bircow

Velkommen til dansestudiet Beats by Bircow i Brønshøj og Helsingør. Her er der plads til alle præcis, som de er. Målet med Beats er at danne fællesskaber med dansen som omdrejningspunkt.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Beats By Bircow samles børn, unge og voksne på alle niveauer om dansens mange stilarter.

Fællesskab og danseglæde 

Beats by Bircow har venskaber, danseglæde og fællesskabet i højsædet. Her handler det ikke om at være bedst, men om at forbinde dans med noget positivt og udfolde sig i et trygt og kreativt rum. Dans og bevægelse kan være med til at styrke kropsfornemmelsen og selvværdet, og det vil Beats gerne bidrage til med deres måde at være dansestudie på.

Der er naturligvis fokus på den enkeltes danseudvikling, men ikke med henblik på at kunne vinde en konkurrence. Beats by Bircow deltager ikke i konkurrencer, da dansen skal handle om noget helt andet – nemlig glæde, fællesskab og dansen som personlig udtryksform. 

Dans for enhver 

Undervisningen varetages af instruktører med mange års erfaring, der alle brænder for at danse. Denne passion kan mærkes i undervisningen, og du er sikret en både sjov og udfordrende indgangsvinkel hos dansestudiet, hvad enten du er barn, voksen eller derimellem.  

Beats by Bircow tilbyder hold til enhver smag. Du kan blandt andet blive undervist i:  

  • Hip Hop og showdance  
  • Contemporary (jazzballet)  
  • Børnedans som mikro-ballet, MGP og TikTok 
  • Poledance 
  • Commercial  

Beats by Bircow holder til på to adresser. I Helsingør finder du dem på Frederikssundsvej 188 og i Helsingør ligger de på H C Ørsteds Vej 6b. Man kan tilmelde sig året rundt og betaler for underisningen på månedsbasis.

Find de aktuelle hold i byerne og tilmeld dig en gratis prøvetime på beatsbybircow.dk.