Skip to main content

Savery Academy

På Savery Academy får du undervisning af landets dygtigste lærere indenfor dans, sang og skuespil, så du kan udvikle dig mest muligt.

Annoncørbetalt Indhold

Savery Academy er for dig, der vil noget mere inden for dans, sang og skuespil. Blandt underviserne er der blandt andet danskere fra filmbranchen og musicalscenen – fælles for alle lærerne er, at de er de dygtigste indenfor deres fag.

Undervisningen foregår i en tryg og afslappet atmosfære, fordi de hos Savery Academy mener, at det er de optimale rammer for den bedste udvikling. Det udelukker dog ikke disciplin og hårdt arbejde samt ærlig feedback, der skal inspirere og motivere til at blive den bedst mulige performer indenfor sit felt.  

Savery Academys uddannelser og undervisning

Har du en skuespiller i maven? Måske en musicalperformer eller drømmer du om at blive danser? Savery Academy har flere 1- til 3-årige uddannelser, der retter sig mod forskellige grene af scenekunsten og performance.  

Performanceuddannelsen er for dig, der er mellem 16 og 26 år med et talent indenfor musical, sang, dans og skuespil. Her vil du blive grundigt oplært i dans, sang og skuespil samt blive klar til optagelsesprøver på længerevarende scenekunstskoler i Danmark eller udlandet. Man skal til audition for at blive optaget på uddannelsen. 

Hvis du er mellem 15-25 år og drømmer om at blive professionel danser, så er danseuddannelsen noget for dig. Her får du et grundigt fundament, som du kan bruge inden for mange dansegenrer. Du bliver undervist af nuværende eller tidligere professionelle dansere, og får lov at prøve mange stilarter af. Derudover får du yoga, yinyoga og node/rytmelære, skadesbehandling og undervisning i at undervise. Du får også hjælp til at blive auditionklar til længerevarende danseuddannelser og sceneshows.

Der er audition til performance- og danseuddannelsen den 2. juni 2024 med tilmelding 30. maj 2024 via hjemmesiden saveryacademy.dk.

Hvis dit barn elsker at synge, danse og spille skuespil, så overvej musicalskolen og klæd dit barn godt på til en fremtid indenfor kunstarterne og performance. Børn mellem 7-16 år kan gå her, og det er ikke nødvendigt at have forkundskaber for at komme til audition eller blive optaget gennem Savery Academys summercamp – kun interesse.

Hos Savery Academy kan du også gå til balletundervisning, klaverundervisning og dans fra 3 år og op. Derudover udbyder de sommerworkshops, der er korte kurser for børn og voksne.  

Læs meget mere om Savery Academy, deres forløb, lærere og undervisning på saveryacademy.dk