Skip to main content

ZARGE

Hos ZARGE finder du et stort udvalg af eksklusive kvalitetssmykker, der fuldender den modebevidste trendsetters look.

Annoncørbetalt Indhold

Smykkerne fra ZARGE har et maskulint udtryk, og er ofte inspireret af oldtidssymboler, hvor der ligger en historie bag. Alle smykker er navngivet med latinske betegnelser, der refererer til symbolerne, og som giver en oplevelse af at have noget unikt på.

Smykker til den sofistikerede og kvalitetsbevidste 

I ZARGEs sortiment finder du både minimalistiske smykker og mere rustikke smykker, der alle er med til at understøtte netop din stil og ønskede look.

Ringene er lavet i 925 Sterling Silver, hvilket gør at de aldrig mister deres glans og bliver misfarvede. Desuden er alle ringe justerbare, så de passer til hver en hånd. Halskæder er lavet i 316L Stainless Steel, så du roligt kan have dem på hver dag uden, at de tager skade.

ZARGE er så overbeviste om, at deres sofistikerede smykker er af så høj kvalitet, at de tilbyder livstidsgaranti på alle køb.

Bæredygtigt ansvar 

ZARGE er mange ting, men de er ikke en del af fast fashion-kulturen og køb-og-smid-væk-mentaliteten. Den måde at være et modebrand på, strider imod deres værdier. Smykkerne er holdt i tidsløse designs, der ikke går af mode, og er lavet af materialer i højeste kvalitet, der holder år efter år. Alle smykkerne er desuden produceret i Danmark under ordnede forhold.

Faktisk er teamet bag ZARGE så dedikerede, at de i øjeblikket arbejder på at finde en bionedbrydelig emballage til deres smykker. Derudover donerer de en del af deres overskud til organisationer, der støtter FNs bæredygtighedsmål. På sigt drømmer de om at kunne fremstille deres designs af genbrugsmaterialer.

Du kan altså med god samvittighed overfor miljøet og dig selv handle dit næste piece hos ZARGE.

Du kan købe de flotte smykker på webshoppen, eller du kan besøge den flotte butik og showroom i Store Kongensgade midt i København, hvor du har mulighed for både at se, mærke og prøve smykkerne på.

Kontakt
AdresseStore Kongensgade 59F, 1264 København K