Skip to main content

Pocket Monster

Tag en tur ind i Pokémon-verdenen og besøg Pocket Monsters, et af Danmarks største udvalg af Pokémon-kort, -figurer og mange andre produkter.

Pocket Monster startede i 2016 med fokus på at være en brugervenlig hjemmeside med salg af Pokémon-produkter. Målgruppen har siden begyndelsen været forældre til børn med en interesse for Pokémon, og hjemmesiden bærer derfor stort præg af, at det skal være nemt for målgruppen at finde specifikke Pokémon-produkter samt navigere rundt i den store Pokémon-verden. Pokémon er den oprindelige forkortelse for Pocket Monster, og dette er altså baggrunden for virksomheden og hjemmesidens navn.

Udover at sælge Pokémon-legetøj, så har virksomheden også en blog, hvor de skriver blogindlæg, der kan give forældre og andre interesserede et indblik i Pokémon-verdenen.

Produkter

Pocket Monster har et af Danmarks største udvalg af Pokémon-kort, da det er deres passion at kunne tilbyde så mange forskellige kort som muligt, men også de bedste kort til kunderne. De har desuden Danmarks største udvalg af enkeltkort, og de lister dem på deres hjemmeside op i kategorier, således at det er muligt at finde præcis det kort, man er interesseret i. Førhen var det ikke muligt selv at vælge kortene, men det er det hos Pocket Monster.

Udover Pokémon-kort kan man også købe Pokémon-figurer, -mapper, -bamser og meget andet på deres hjemmeside.

Fysisk butik på Nørrebro

I 2023 åbnede Pocket Monster op for deres fysiske butik på Jagtvej 25 på Nørrebro, hvor næsten 200 kvm er fyldt med alle forretningens spændende produkter. Her finder du et miljø med rendyrket pokémon-nørderi og måske Danmarks største butik med udelukkende pokémon-produkter.

 

 

 

Kontakt
AdresseJagtvej 25 , 2200 København N