Skip to main content

Norece Møbelrens

Har dit møbel fået nogle genstridige pletter, du ikke kan få af? Kontakt Norece Møbelrens i dag, der kan få det til at se ud som nyt igen!

Annoncørbetalt Indhold

Når møbler bliver brugt, kan det næsten ikke undgås, at de med tiden vil få brugsspor. Men pletter og skjolder du ikke selv kan få af betyder ikke, at du behøver at skille dig af med din sofa, dit tæppe og andre tekstiler.

Professionel og miljøvenlig dybderens 

Norece Møbelrens kan fjerne selv de mest genstridige pletter med en professionel og dybdegående rens, så dine møbler kommer til at fremstå nye igen. Thomas Worm Hansen står bag virksomheden, som han startede, fordi han elsker at se forvandlingen ske og forlænge møblernes levetid til glæde for både sine kunder og miljøet.

Norece Møbelrens går op i miljøet, og anvender derfor kun miljøvenlige produkter, der tilmed har en fantastisk duft og efterlader dine møbler skinnende rene. En dybderens foretaget af Thomas fjerner skidt, snavs, støv, pletter og skjolder. Den frisker også farven på møblet op og fjerner dårlig lugt.

Møbelrens til private og erhverv 

Hvad enten dine loungemøbler i hjemmet trænger til en professionel dybderens eller gulvtæpperne på kontoret ikke længere ser ud, som de gjorde engang, så rykker Norece Møbelrens ud til både private og virksomheders adresser.

Norece Møbelrens holder til i Slagelse, men renser møbler på en stor del af Sjælland herunder i Storkøbenhavn, København, Vestegnen, Gentofte Kommune, Slagelse Kommune, Sorø, Ringsted, Borup, Køge, Greve og Solrød. 

Kontakt Norece Møbelrens via kontaktformularen på hjemmesiden www.norece.dk, hvor du har mulighed for at sende et billede af, hvad der skal renses. Så får du et uforpligtende tilbud tilsendt indenfor kort tid.

Kig også gerne med på Facebook eller Instagram, hvor du kan se før/efter billeder af de mange møbler, som Norece Møbelrens har givet nyt liv.

Kontakt
AdresseStjernebakken 6, 4200 Slagelse