Skip to main content

MNP Training Club

Få hjælp til træningen og nå dine mål hos MNP Training Club, der tilbyder personlig træning både fysisk og online.

MNP Training Club er startet af MortenNP, som du måske allerede kender fra TikTok, Instagram og YouTube. Her deler han ud af træningstips og inspiration til en sund livsstil til sine mange tusinde følgere.

Siden 2018 har MortenNP arbejdet som personlig træner, og på Islands Brygge har han sit eget træningscenter, hvor han og hans medtrænere, Oliver og Rabie, hver dag hjælper klienter med at nå deres træningsmål.

Fysiske forløb

Med et fysisk forløb hos MNP Training Club får du et skræddersyet program og en træner, der følger dig hele vejen. Programmet tilpasses efter din hverdag, din fysik og dine ønsker til styrke, muskelmasse og træningspas.

Undervejs får du råd og vejledning til optimering og tilretning af dine teknikker, så du undgår skader og får mest muligt ud af øvelserne. Træningssessionerne vil foregå 1-3 gange om ugen i centret over en periode på 3-6 måneder – eller efter behov. Træningsglæden er i centrum, og du kan se frem til et center med en fed stemning og højt humør.

Online forløb

Et online træningsforløb hos MNP Training Club er også personlig træning – det foregår dog kun online, og du træner på egen hånd i dit eget motionscenter. Baseret ud fra videoer af dine teknikker og bevægelser får du lagt et individuelt program, der passer til dine mål.

Undervejs laver din træner ugentlige check-ins, og du får løbende feedback på din træningsstil ud fra dit videomateriale. Undervejs kan du naturligvis tilkøbe en personlig træning, hvis du har brug for en gennemgang af programmet og øvelserne.

 

Kontakt
AdresseKigkurren 8D, 2300 København