Skip to main content

M2tango Studio

Tag fri fra hverdagen og oplev argentinsk tango og dets univers af kemi og kommunikation uden ord hos M2Tango i København.

Annoncørbetalt Indhold

Argentinsk tango er blandt andet energi, nærhed, intensitet, glæde og passion. Det er således en dans, der rummer mange følelser, som forløses og udforskes gennem tangotrinene. Mange oplever derfor, at dansen er et frirum fra hverdagens kendte rytme.

Argentinsk tango: Trin, kommunikation og frirum

Hos M2Tango Studio kan du blive undervist som begynder, let øvet, øvet og på et avanceret niveau. Ens for alle holdende er, at du bliver guidet grundigt af dygtige og passionerede undervisere, så du kan udvikle dig og ikke mindst nyde din danseundervisning. 

M2Tango er i konstant udvikling, samtidig med at tangotraditionerne holdes ved lige. Målet for tangoskolen er at sætte sig selv og København på det globale tangokort. Derfor er M2Tango ikke blot en tangoskole, men også arrangør for en masse sjove og udfordrende tangoevents. Følg med i hvilke events, M2Tango arrangerer på deres facebookside.

Læs meget mere om, hvad tangoen er og kan gøre for dig eller jer på m2tango.dk, hvor du også kan tilmelde dig et hold. Du er også velkommen til at droppe ind til en introtime og snuse til tangoundervisningen med eller uden en partner.

Kontakt
AdresseKapelvej 46C, 2200 København