Skip to main content

Improve Business

Har du et udviklingsprojekt liggende i skuffen, eller står du med en konkret udfordring i din virksomhed? Så kan du få gratis hjælp af en højtuddannet ledig samtidig med, at du gør noget godt for en anden.

Annoncørbetalt Indhold

Improve Business er et konsulenthus specialiseret indenfor bæredygtig udvikling, herunder rekruttering og praktikforløb for højtuddannede.

De fleste virksomheder står overfor store forandringer og øget konkurrence, og de fleste af os har flere projekter, vi skubber foran os. Samtidig er det, i en tid med rekordlav ledighed, ikke blevet nemmere at lande det første job efter studiet, skifte branche, frasige sig ledelse eller være blevet 50+.

Derfor udbydes Improve Business Academy sammen med landets jobcentre, hvor ledige højtuddannede matches med en virksomhed baseret på den konkrete udviklingsopgave eller udfordring.

Match vendt på hovedet

På Improve Business Academy står vi for matchet med en dygtig og motiveret kandidat. Det er kandidaten, der vælger virksomheden på baggrund af motivation for opgaven.

I er derfor garanteret en topmotiveret kandidat. Vælges din virksomhed ikke, får du ikke en kandidat, men har mulighed for at være med på næste forløb.

Fokus på værdi og resultater

Improve Business Academy er et landsdækkende forløb med en varighed på 6 eller 8 uger afhængigt af regionen, din virksomhed er placeret.

Gennem alle forløbets uger er der fokus på din virksomhed og udviklingsopgaven/udfordring.

Undervejs på forløbet understøttes kandidaten online af eksperter med nyeste viden, metoder og 1:1 sparring.

Er du interesseret i at deltage eller blot nysgerrig på at høre mere, er du meget velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende samtale på tlf. 30 14 16 14.

En del af jeres bæredygtige udvikling

Ved at deltage på Improve Business Academy er I som virksomhed i gang med at have praktikforløb og tænke mulig rekruttering på en ny måde. Ved at overlade matchet til os, sikrer du diversitet og tager socialt ansvar ved give en dygtig kandidat noget på CV’et samtidig med, at der skabes værdi for din virksomhed.

Foruden øget diversitet så bidrager deltagelsen på Improve Business Academy til flere af målepunkterne i S’et og G’et i ESG.

Vi hjælper virksomheder i hele landet med bæredygtig udvikling som en god forretning. Nogle steder starter det med kundekrav om ISO9001 + ISO 14001, andre gange er det krav om CO2-regnskaber eller egne ambitioner, der sætter udviklingen i gang. Uanset bliver bæredygtig udvikling af din virksomhed et konkurrenceparameter.

Ønsker du at høre mere om det, så kontakt os omkring vores konsulentydelser eller læs mere på hjemmesiden www.improvebusiness.dk

Kontakt
AdresseLautrupsgade 13, 2100 København Ø