Skip to main content

Hovendals

Skal du have udskiftet det gamle hegn, trænger lågen til en kærlig hånd, eller har du brug for hjælp til en smedeopgave? Så kontakt Hovendals.

Annoncørbetalt Indhold

Siden 2019 har klejnsmed Simon Hovendal under eget navn hjulpet kunder over hele Danmark med alverdens projekter. Hovendals specialiserer sig i smedearbejde, herunder særligt i låger, hegn og porte.

Hos Hovendals kan du være sikker på en god service, for her er kundens tilfredshed altid i centrum. Det betyder også, at de sørger for en tæt dialog både før, under og efter en opgave, og aftaler bliver overholdt til punkt og prikke.

Vedligeholdelsesfrie løsninger

Hovendals er eksperter i at skabe løsninger, der kræver minimalt vedligehold, så du ikke skal bruge kræfter på at male eller pleje dit hegn, din låge eller port. De kan f.eks. være behjælpelige med løsninger i komposit, smedejern, rionet, panelhegn og cortenstål.

De er kvalitetsbevidste i al deres arbejde, så det færdige produkt står skarpt og kan holde i mange år frem.

Få hjælp til dit projekt

Har du et specifikt projekt, der kræver en smed, så kan Hovendals også her være din ven i nøden. De tager gerne imod specielle opgaver med særlige krav for at hjælpe kunder med at få deres idéer gjort til virkelighed.

Har du brug for Hovendals gode service? Så kontakt dem på tlf.: 40 55 55 99 eller mail: mail@hovendals.dk.

Kontakt
AdresseBrandsbyvej 12, 5450 Otterup