Skip to main content
23. januar 2024

Vinterloppemarked i K. B. Hallen

Det kommer til at vrimle med kræmmere og masser af skønne brugte ting i K.B. Hallen på Frederiksberg i weekenden den 27. og 28. januar.

Af: Markedsbooking | Foto:
Pressemeddelelse

Lige siden det allerførste loppemarked i K.B. Hallen i 1992, har loppemarkederne været kendetegnet ved at være markeder med lutter dejlige brugte ting og sager, antikviteter, møbler, tøj og indbo – kort sagt: Gode brugte ting, der fortjener et nyt liv.

Her finder du tallerkner og glas, så du kan sætte det helt rigtige personlige præg på til dit hjem. Støvler til vinterferien eller krukker til haven. LP-plader og dvd’er med dine yndlingskunstnere. Kurve til strikkegarnet og måske endda en pose garnrester eller billige strikkepinde?

Det er altid en kæmpefornøjelse at se, når vores gæster har fundet lige det, de har brug for og slæber af sted med kurvestole, en lampe, en pose tøj eller en trehjulet cykel, som de lige fundet på loppemarkedet, og samtidig høre, at de har fået tingene til en rigtig god pris, siger arrangør Torben Kruse.

Han finder også altid selv noget sjovt, kuriøst eller en lille dims, han lige står og mangler.

Jeg har fundet værktøj, der jo ikke er til at slide op. Glaslysestager i flotte farver. Og en vinterfrakke, der næsten ikke var brugt. Det er en god fornemmelse, at tingene kan leve videre hos mig i stedet for at ryge ud, tilføjer Torben Kruse.

Loppemarkedet er åbnet fra kl. 10 til 16 lørdag og søndag, og entreen er 40 kr. – børn under 12 år kommer gratis ind, når de følges med en voksen.

Der er god adgang til KB. Hallen med busser og s-tog, og der er parkeringspladser med 24-timers betaling lige udenfor hallen. Adressen er Peter Bangs Vej 147, Frederiksberg.