Skip to main content
30. oktober 2023

Unik udlejning hitter på DBA: Sov 6 meter oppe i et træ

Maj og Jonathan har bygget en hytte med rindende vand, strøm og varme, som svæver mellem deres tre grantræer. Den lejer de nu ud på DBA med stor succes, for 1.200 kr. for to nætter.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA DBA

Hvis du er højdeskræk, er det her ikke noget for dig. For hvis du ”får det forkerte ben ud af sengen”, er der hele 6 meter ned til jorden. Maj og Jonathan har nemlig bygget en hytte med rindende vand, strøm og varme, som svæver mellem deres tre grantræer. Den lejer de nu ud på DBA med stor succes, for 1.200 kr. for to nætter.

I de fleste tilfælde, hvor danskere lejer ud via Airbnb og DBA, er der ofte lagt op til en hel normal overnatning. Ofte er det i ens egen lejlighed, mens man alligevel selv er på ferie eller i sommerhus. Men en nat i Maj og Jonathans udlejningshytte er hel unik. For her sover man oppe i et træ. Maj og Jonathan har nemlig bygget en træ-tops-hytte 6,2 meter oppe mellem deres tre grantræer.

Hytten ligger på parrets 17.000 kvadratmeter store grund. I begyndelsen var projektet tiltænkt som en ”normal”, men meget højt beliggende hule til deres datter, men fritidsinteressen greb om sig, og i dag er hulen blevet til en hytte. Jonathan har isoleret den, lagt varme, strøm og vand ind i, og der er endda tilbygget en solterrasse ovenpå hyttens tag. Inde i hytten er en sovesofa for to og et tekøkken. I haven er også et vildmarksbad, et skur med campingtoilet og spejl, en varm udendørsbruser og en badesø.

55 par har allerede overnattet i trækronerne. Den unikke overnatningsmulighed er en succes på DBA, hvor den koster 1.200 kr. at leje for to nætter.

  • Hyttens knager, sengetøj, tapet, vinduer, døre og alt træværk er lavet af genbrugsfund. Tapetet er lavet ud af Jonathans farmors gamle biologibog med fuglebilleder.
  • ’Vi har i mange år drømt at drive et ’bed & breakfast’-sted, og samtidig havde jeg brug for at bygge noget, som ikke kun var til min og familiens egen fornøjelses skyld.
  • Hytten bliver udlejet i al slags vejr. Jonathan har sikret sig,at den kan holde i regn, blæst og slud. Han har nemlig afstivet træerne med stålwire, og han har været oppe i hulen og måle under stormvejr.

55 par har allerede overnattet i trækronerne. Den unikke overnatningsmulighed er en succes på DBA, hvor den koster 1.200 kr. at leje for to nætter. Pressefoto: DBA