Skip to main content
24. juli 2023

Tour de France-helten Jonas Vingegaard og øvrige danske ryttere fejres i Tivoli

Jonas Vingegaard bliver onsdag den 26. juli fejret på Plænen i Tivoli sammen med flere af de andre Tour de France-danskere.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA TIVOLI

FOTO: Keld Navntoft/Tivoli

Når årets Tour de France vinder, Jonas Vingegaard, onsdag den 26. juli har været på Københavns Rådhus til pandekager og hyldest går turen til Tivoli for at blive fejret på Plænen. Der bliver taler på scenen, nationalsang og livemusik med Scarlet Pleasure men ikke mindst hyldest til hele Danmarks Jonas fra klokken 16:00. Alle opfordres til at komme i god tid.

Danmark er for anden gang gået i totalt gult, og hvad mange cykelfans har håbet på i tre uger, er nu gået i opfyldelse. Jonas Vingegaard har for anden gang cyklet sig ind i alles hjerter og har føjet endnu et kapitel til dansk sportshistorie med en gentagelse af en af de allerstørste danske sportspræstationer. Det bliver fejret i Tivoli, der har arrangeret en hyldest. Jonas har også hustruen Trine og datteren Frida med.

Årets Tour de France-vinder Jonas Vingegaard, kommer til Tivoli omkring klokken 16.00. Her bliver han og flere af de øvrige danske cykelryttere fra årets Tour de France hyldet på PlænenDer er almindelig entre til Tivoli d. 26.7. og adgang efter først-til-mølle-princippet. 10% af entreindtægterne doneres til Børns Vilkår og Børnetelefonen.  

TV2 sender live fra Plænen

Når Jonas Vingegaard og de andre ryttere ankommer til Tivoli bliver de bl.a. modtaget af Pjerrot, Columbine og Harlekin. De kører med Linje 8 gennem forlystelseshaven op til scenen, hvor bl.a. TV2 værten Stine Bjerre laver liveinterviews med dem. Der er også indgået aftale med bandet Scarlet Pleasure, der spiller et par hits herunder What A Life, og så er der ellers plads til lidt improvisation. Der bliver sendt live fra fejringen på storskærm, så alle gæster også kan tage del i fejringen under besøget på Københavns Rådhus. Fejringen forventes at slutte ved 17:30 tiden.

Administrerende direktør i Tivoli, Susanne Mørch Koch siger:
TV2 værten Stine Bjerre siger om fejringen på Plænen:

“Der skrives sport og Danmarks historie i disse dage, og jeg er stolt over, og jeg glæder mig virkelig meget til at bidrage til folkefesten med Jonas Vingegaard i centrum. Det bliver en fest for dem som møder op på Plænen og alle de andre ude ved skærmene i stuerne”.