Skip to main content
23. januar 2023

To anholdt efter drab på 54-årig ved Dragør Fort

Københavns Politi vil være til stede med den mobile politistation ved Dragør Fort mandag d. 23. januar efter et drab på en 54-årig mand.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi vil være til stede med den mobile politistation ved Dragør Fort mandag efter et drab på en 54-årig mand søndag aften.

Klokken 18.29 fik Københavns Politi første anmeldelse om et overfald ved Dragør Fort og rykkede massivt ud. Her var en 54-årig mand kort forinden blev overfaldet af to personer. Han var stukket flere gange med kniv, og hans liv stod ikke til at redde.

Der blev med det samme iværksat en omfattende efterforskning. Nogle timer senere blev en 31-årig mand anholdt, og natten til mandag blev yderligere en 36-årig mand anholdt i forbindelse med drabet.

Vi mener, at de to personer har en forbindelse til drabet, men det er for tidligt at sige, hvorvidt de er identisk med de to personer, som overfaldt den 54-årige. Vores umiddelbare efterforskning viser, at den 54-årige ikke har været et tilfældigt udset offer, men vi efterforsker bredt, og det er også for tidligt at lægge os fast på et motiv,” siger politiinspektør Dannie Rise.

Nærpolitiet vil mandag være tilstede ved Dragør Fort med den mobile politistation frem til kl. 12.00 og igen fra 16.00 – 19.00, hvor alle er velkomne til at komme og tage en snak med vores betjente.

De to anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret mandag med krav om varetægtsfængsling. Anklageren vil i den forbindelse begære om lukkede døre af hensyn til efterforskningen.