Skip to main content
12. marts 2024

Tag børnene med på eventyrlig påskeæggejagt i Frederiksberg Have

Mangler I noget at lave for hele familien i påskeferien? Tag børnene med til eventyrlig påskeæggejagt i Frederiksberg Have på langfredag i påsken. Hvis I hjælper påskeharen med at finde dronningens forsvundne juvel-æg, venter der både diplom og lækre præmier fra Ferrero.

Af: Kinder | Foto: Kinder

Påsken står for døren og i de kommende fridage er der tid til hygge og samvær med venner og familie. Mens voksne glæder sig til påskefrokoster, er der heldigvis også noget at se frem til for familiens mindste.

Fredag den 29. marts inviterer Ferrero alle børn til en eventyrlig æggejagt i Frederiksberg Have. Påskeæggejagten starter på plænen foran Frederiksberg Slot og foregår mellem klokken 10.30-13.30. Arrangementet er gratis, og med hjælp fra en voksen kan alle børn være med i påskeæggejagten.

De forsvundne juvelæg

Påskeharen er uheldigvis kommet til at gemme dronningens juvel-æg i slottets have i stedet for påskeæg. Og nu kan han ikke huske, hvor de ligger.

Derfor har påskeharen behov for hjælp til at finde dem igen. Derfor går påskeæggejagten nu ind – få udleveret et skattekort med forskellige poster og kom forbi påskehaven, eventyrslottet og den magiske bro. På vejen møder I påskeharen, den eventyrlige dronning og den magiske fe. På hver post skal børnene løse hemmelige udfordringer og gåder for i sidste ende at finde de forsvundne juvelæg.

De fineste præmier i hele kongeriget

Alle de børn, der hjælper dronningen og påskeharen, bliver belønnet med de fineste præmier i hele Kongeriget.

Påskeæggejagten varer omkring en halv time – alt efter hvor hurtig man er på benene og til at løse opgaverne!

Se mere information om påskeæggejagten her.