Skip to main content
24. februar 2023

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Taastrup – få et års forbrug af burgere

Den 3. marts åbner landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, ny restaurant på Helgeshøj Alle i Taastrup med den lokale franchisetager Peter Vadstrup i spidsen.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA SUNSET BOULEVARD

Den 3. marts åbner landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, ny restaurant på Helgeshøj Alle i Taastrup med den lokale franchisetager Peter Vadstrup i spidsen. Restauranten er gearet til en høj gennemstrømning af gæster og byder på dobbelt drive thru, 86 siddepladser og 45 nye lokale arbejdspladser. De hurtige får et års forbrug af burgere med i købet på åbningsdagen.

Sunset Boulevard planlægger at åbne omkring 6 nye restauranter i Danmark i løbet af 2023, og nu er kæden klar med årets første ny-åbning. I spidsen for restauranten i Taastrup står 35-årige Peter Vadstrup, som blev franchisetager i kæden den 1. februar 2022 med overtagelse af restauranterne i Rødovre, Greve og Ballerup. Peter Vadstrup er begejstret for den nye lokation:

Det er jo en fantastisk beliggenhed med nem adgang for gæsterne og en i forvejen stor gennemstrømning af mennesker. Området er veletableret, men i fortsat udvikling, og det vil vi selvfølgelig gerne være en aktiv del af,” siger han.

Restauranten bliver da også gearet til at kunne servicere et højt antal gæster ad gangen. Drive thru’en bliver med dobbeltbane. Der bliver SunsetToGo parkeringspladser, hvor man kan bestille maden online og få den leveret ved bilen, og lobbyen indrettes med 86 siddepladser og et stort legerum.

Nyt team trænet og klar

Med åbningen af restauranten åbnes der også for 45 nye lokale arbejdspladser. Peter Vadstrup overflytter 10 medarbejdere fra sine øvrige restauranter og har derudover ansat og trænet 35 nye medarbejdere til restauranten over de seneste måneder. Medarbejdernes træning er foregået i Peters øvrige restauranter, og de er nu mere end klar til at trække i arbejdstøjet i Taastrup den 3. marts.

Det er et virkeligt stærkt team. Vi har været så heldige at finde nogle super dygtige, venlige og smilende medarbejdere, som har arbejdet fokuseret på at tilegne sig de nødvendige kompetencer gennem træningen. Nu glæder de sig til åbningsfesten og til at komme i gang med hverdagen i restauranten,” siger Peter Vadstrup.

Åbningstiderne i den nye restaurant bliver kl. 10.00-22.00 alle ugens dage.

Få et års forbrug af burgere

Overvejer du at komme omkring restauranten på åbningsdagen, kan det godt betale sig at være blandt de allerførste. De første 50 gæster, som køber en menu for minimum 89 kr. får nemlig et års forbrug af burgere, svarende til en burger (op til 64 kr.) om ugen i et år.