Skip to main content
25. juni 2024

Skal din virksomhed stå bag det danske landshold i Siddende Volleyball?

I Grøndal Multicenter i Vanløse mødes hver tirsdag et helt særligt hold. Lige nu søger idrætsforeningen Lavia København sponsorere til deres Siddende Volleyball-hold.

Af: Josefine Lilja | Foto: Lavia København

Grøndal Multicenter, tirsdag kl. 18.00: Her mødes en blandet flok af primært benamputerede og andre med nedsat førlighed til den ugentlige træning i Siddende Volleyball.

Fælles for de fremmødte er lysten til at dyrke sport og indgå i et berigende fællesskab.

Udover konkurrencen og motionen danner volleyholdet nemlig ramme om gode fællesskaber, hvor ”ny”-amputerede og ”ældre”-amputerede kan dele erfaringer og viden med hinanden. Men fællesskabet stopper ikke her, der er også plads til folk uden nedsat førlighed.

Drømmen om et landshold

Holdet drømmer desuden om at repræsentere Danmark til C-EM i Siddende Volleyball i Stavanger 2025.

Tilladelsen er allerede givet af Parasport Danmark, men for at realisere drømmen, mangler de sponsorere.

Udgifter ved opstillingen indbefatter bl.a. tilmeldingsgebyr, transport og overnatning m.v. samt køb af trøjer, dragter og drikkedunke med tryk.

Har din virksomhed lyst til at støtte op om et vigtigt fællesskab og en unik sportsgren? Og samtidig blive repræsenteret på spillertrøjerne til næste års C-EM samt på Lavia Københavns hjemmeside og sociale medier?

Så ræk ud til Martin Nielsen fra Lavia København via mail mqn@outlook.dk eller tlf.: 31 62 03 66.

Om sporten

Siddende Volleyball adskiller sig ikke meget fra klassisk volleyball, men spilles på en mindre bane og med et net, der kun er 1,15 meter højt. Spillerne bevæger sig rundt på gulvet ved hjælp af armene.

Reglerne er stort set identiske med “almindelige” volleyball-regler, med den undtagelse, at man i Siddende Volleyball må lave en blokade på serven.