Skip to main content
3. juli 2024

Skal din sofa have nyt liv med en rens til sommerpris?

Norece Møbelrens tilbyder at give din sofa en professionel dybderens, så du kan få bugt med genstridige skjolder og pletter til en skarp sommerpris.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Norece Møbelrens

I mange hjem er sofaen et møbel, der bruges flittigt. Her tages lurer og slappes af, måske leger børnene i den, aftenkaffen indtages og måske har du en firbenet ven, der også elsker at slænge sig i det bløde møbel. 

Derfor er det næsten umuligt at undgå pletter og skjolder, der kan være vanskelige at få af. Det betyder dog ikke, at du behøver at skille dig af med din sofa. Norece Møbelrens kan nemlig få bugt med selv de mest genstridige pletter ved at give din sofa en professionel og dybdegående rens, der giver sofaen mange flere års levetid. I sommermånederne tilbyder de at rense din sofa for bare 995 kr. 

Professionel og miljøvenlig dybderens 

Norece Møbelrens går op i miljøet og anvender derfor kun miljøvenlige produkter, der tilmed har en fantastisk duft og efterlader din sofa så god som ny. En dybderens foretaget af Norece Møbelrens fjerner skidt, snavs, støv, pletter og skjolder. Den frisker også farven på din sofa op og fjerner dårlig lugt. 

Kontakt Norece Møbelrens og gør brug af det gode sommertilbud via kontaktformularen på hjemmesiden www.norece.dk eller ring på telefon 22 31 35 60.