Skip to main content
23. august 2023

Nytænkende kombineret optiker og høreklinik er åbnet i Valby

2Ø har åbnet butik i Valby. 2Ø kombinerer optiker og høreklinik i én butik, og kunder kan skippe ventelisten til høreapparat uden merudgifter.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA 2Ø

2Ø har åbnet butik på Valby Langgade 49B mellem apoteket og ostehandleren. 2Ø kombinerer på innovativ vis optiker og høreklinik i én butik, og kunder kan skippe ventelisten til høreapparat uden merudgifter.

2Ø har for nylig åbnet en ny butik på Valby Langgade. Den kombinerede høreklinik og optikerforretning er efter en omfattende renovation rykket ind i lokalerne med højteknologiske skærme, vin- og kaffebar og loungestemning.

Vi har set frem til at åbne butik i Valby og dermed også komme endnu tættere på København end med vores nylige butiksåbninger i Holbæk og Roskilde. Vi har gjort os umage for at finde det helt rigtige lejemål, og det er fedt at få en central placering på Valby Langgade, siger Katja Andrea, medejer af 2Ø i Valby.

2Ø i Valby tilbyder et helt nyt koncept, som ikke er set før i Valby, fortæller Katja Andrea:

Vi ønsker ikke bare at være endnu en optikerforretning i rækken, men skiller os ud i bybilledet med faguddannet personale til både øjne og ører. Det skal være lige så almindeligt at gå til hørespecialist som optiker, og vi vil gerne tilbyde valbygenserne en ny oplevelse, hvor servicen er ekstra personlig, og de fysiske rammer er mere hjemlige.

Alt til øjne og ører

Den første 2Ø – øjne og ører – åbnede i maj 2022 i Holbæk, og manden bag konceptet, den tidligere Thiele-direktør Rasmus Bertelsen Planck, har glædet sig til at tage konceptet til Valby og dermed også tættere på København.

Vores succes i Holbæk består i måden, vi er gået til vores kunder på, hvor vi har bestræbt os på at give dem en oplevelse ud over det sædvanlige. Efter lang tid med ren nethandel under corona er folk blevet mere opmærksomme på god service, og vi har gjort et kæmpe nummer ud af netop service og oplevelsen i butikken, siger Rasmus Bertelsen Planck, der blandt andet serverer champagne, hvidvin og kaffe i sine forretninger.

Skip ventelisten til høreapparat

Som noget unikt hos 2Ø er det muligt at få høreapparat uden at skulle stå på venteliste til hverken ørelæge, høreapparat eller tilskud fra det offentlige. Man kan gå direkte ind fra gaden og få høreprøven, -apparatet og en rabat svarende til det, man kan få bevilget fra det offentlige, så egenbetalingen ikke er højere, selvom det er uden bevilling. Det drejer sig typisk om cirka 6500 kroner.

Det kan tage flere måneder at skulle igennem diverse tests og prøveperioder i forbindelse med sit høreproblem, inden man har sit apparat. Det er for mange en svær og langtrukken ventetid, som vi ønsker at ændre på, siger Katja Andrea.

 

Vi kan give den rabat, fordi vi undgår al papirarbejdet, ventetiden og bureaukratiet med bevillingerne. Derved kan bruge al tiden på kunderne, og dermed er vi mere effektive. Det er et centralt punkt i vores koncept, og det gør det nemmere for folk at få gjort noget ved høreproblemerne, supplerer Rasmus Bertelsen Planck.

Den kombinerede høreklinik og optikerforretning er efter en omfattende renovation rykket ind i lokalerne med højteknologiske skærme, vin- og kaffebar og loungestemning. Fotos: PR.