Skip to main content
28. maj 2024

Nyt på Wolt: Nu kan du få leveret fra to steder på én bestilling

Efter stor efterspørgsel kan du nu få leveret mad fra to steder på én bestilling, når du bestiller mad hos Wolt.

Af: Wolt | Foto: Wolt
PRESSEMEDDELELSE

Nu behøver danskerne ikke længere at diskutere, hvad de skal have at spise til aftensmad. Nu er det nemlig muligt at bestille fra to forskellige restauranter eller butikker på samme bestilling og levering fra Wolt. Den nye funktion kommer efter stor efterspørgsel fra Wolt-brugerne.

Vi har alle været der. Uanset om du og din samlever er splittet mellem pizza eller burger til aftensmaden, eller du har brug for at få fingrene i nogle nye sko sammen med dit dagligvareindkøb, så kan du nu få begge dele på én gang. Det er et nybrud på markedet for 30-minutters levering og e-handel i det hele taget, siger kommunikationschef i Wolt Mikkel Tofte.

Som kunde kan man afgive sin første ordre som normalt. Efter at have trykket på knappen ’tilføj mere for mindre’ nederst i app’en, får man præsenteret andre butikker i nærheden i Wolts app, lige fra restauranter og dagligvarer til blomsterhandlere og kæledyrsbutikker, som nemt kan samles op sammen med den første ordre af en af Wolts kurérpartnere. Og du betaler kun ét leveringsgebyr.

Det er tydeligt for os, at der er en stigende efterspørgsel blandt danskerne efter at kunne få leveret nærmest alt direkte til døren indenfor 30 minutter. Med lanceringen af to bestillinger for éns leveringspris, er vi nu endnu et skridt tættere på at være danskernes indkøbscenter i lommen, siger kommunikationschef i Wolt Mikkel Tofte.

Sådan fungerer det:

  • Den første ordre afgives som normalt, og derefter får du mulighed for at føje til din ordre fra en anden restaurant eller butik i nærheden.
  • Man har 10 minutter til at tilføje flere produkter til sin oprindelige ordre, f.eks. blomster eller dagligvarer fra en nærliggende butik til ens oprindelige pizzaordre.
  • Man betaler kun leveringsgebyr for ordre nummer to.