Skip to main content
26. september 2023

Mød tidligere MasterChef-deltager Philip Frydendahl til design(a)dag i København

Lørdag den 7. oktober holder Designa i København design(a)dag. Her er der mulighed for at smage lækre kokkerier fra MasterChef-deltageren Philip Frydendahl og deltage i et væld af konkurrencer.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA DESIGNA

Lørdag den 7. oktober holder Designa i København design(a)dag. Her er der mulighed for at smage lækre kokkerier fra MasterChef-deltageren Philip Frydendahl og deltage i et væld af konkurrencer.

Designa gentager succesen og inviterer københavnerne til design(a)dag i butikken Ved Vesterport 6 den 7. oktober fra kl. 10-16. Til åbent hus-arrangementet lægger Philip Frydendahl fra MasterChef vejen forbi butikken, hvor han gennem dagen vil kokkerere lækre retter og står klar til en sludder om sin madrejse og deltagelsen i det populære tv-program. Butiksindehaver Christian Johansen ser frem til endnu engang at slå dørene op til et brag af et arrangement med årets køkkennyheder, inspiration til hele huset rundt, konkurrencer og gode tilbud.

Jeg er sikker på, at det bliver en herlig dag med højt humør. Det bliver spændende at se til, når Philip Frydendahl slår sig løs i køkkenet og får tænderne til at løbe i vand, siger Christian Johansen.

Præmier til de heldige – og de hurtige

Udover madinspiration og gode tilbud har alle besøgende mulighed for at vinde billetter til MasterChef behind the scene, som Designa igen i år og næste år er hovedsponsor på. Der vil også være professionelle køkkenmaskiner samt et knivsæt fra Endavour på højkant.

Hvis ikke man føler sig heldig, handler det om i stedet at være hurtig, når dørene åbnes kl. 10. De første 30 besøgende i butikken får hver en voucher på 30.000 kroner, der gælder ved køb af køkkenelementer og bordplader til 100.000 kroner.

 

Designa har siden 1992 produceret køkken, bad og skydedøre i Kjellerup i Midtjylland med fokus på godt håndværk, finish og de små detaljer. Køkkenkæden med +50 butikker brænder for at skabe en tryg oplevelse med lige dét ekstra – fra de første køkkentanker på papiret til første ret er serveret. Altid en ekstra indsats. Læs mere på designa.dk.