Skip to main content
10. maj 2023

Mentech bliver autoriseret Lenovo Think-serie serviceudbyder i Danmark

Mentech, en førende elektronikserviceudbyder i Norden, har annonceret, at de er blevet autoriseret Lenovo Think-serie serviceudbyder.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA MENTECH A/S

Mentech, en førende elektronikserviceudbyder i Norden, har annonceret, at de er blevet autoriseret Lenovo Think-serie serviceudbyder. Det betyder, at alle virksomheder og organisationer, der bruger produkter fra Lenovo Think-serien, nu kan få korrekt og autoriseret service hos Mentech.

Med flere og flere arbejdspladser, der benytter produkter fra Lenovo Think-serien, er det blevet centralt at forholde sig til, at elektronik fylder mere og mere i dagligdagen. Det er vigtigt for virksomhederne at sikre sig, at der findes en pålidelig elektronikserviceudbyder, som kan reparere deres computere, hvis de går i stykker.

Derfor har Mentech prioriteret denne autorisering højt for at kunne hjælpe adskillige arbejdspladser med at etablere en bæredygtig tilgang til elektronik.

Vi er meget stolte af at kunne tilbyde autoriseret Lenovo Think-serie service til vores kunder. Vi tror på, at det er vores ansvar at hjælpe virksomheder med at gå i den bæredygtige retning, når det drejer sig om elektronik, udtaler en talsmand for Mentech.

Mentechs fokus på bæredygtighed er også blevet anerkendt i erhvervslivet, da de for nylig var med i top 50 cases i Børsens Bæredygtige Cases 2023. Samtidig tilbyder Mentech også samme service inden for verdensanerkendte elektronikmærker som Apple, Samsung, Huawei, Motorola og Acer. Dette er til kundernes fordel, da det betyder, at de har fagligt dygtige teknikere, der har adgang til mærkernes egne testsystemer og programmer for at kvalitetssikre deres arbejde på kundens elektronik. Disse services omfatter alt fra onsite teknikere til digitale innovative løsninger for virksomheder.

For mere information om Mentech: https://mentech.dk/