Skip to main content
18. januar 2023

Madonna giver koncert i Royal Arena til oktober

Madonna tager på turné i 2023 – og København er med på listen! Den ikoniske sangerinde besøger Royal Arena d. 25. oktober.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Madonna tager på turné i 2023 – og København er med på listen! Den ikoniske sangerinde præsenterer sine største hits fra sin 40-årige karriere d. 25. oktober i Royal Arena.

Den amerikanske sangerinde og sangskriver, Madonna, har sat sit tydelige aftryk på popmusikkens verden, siden hun startede sin musikkarriere i 1980’erne. Siden har hun leveret hit efter hit, og hun har solgt mere end 200 millioner albums på verdensplan. Hendes musik er velkendt og elsket af flere generationer, og nu hylder hun sin lange, succesfulde karriere med The Celebration Tour.

Turnéen starter i Nordamerika i juli, og Madonna skal spille hele 35 koncerter i både USA og Europa. D. 25. oktober kommer turen til København, hvor Royal Arena vil stå klar til at tage imod popstjernen.

Billetsalget starter d. 20. januar kl. 10 på livenation.dk og madonna.com. Sid klar og få fat i din billet til den sensationelle koncert!