Skip to main content
22. maj 2024

Kom til Twilight Masquerade Midnight Release hos Pocketmonster på torsdag

Pocket Monster inviterer til release af den nye Twilight Masquerade-udvidelse i butikken på Jagtvej 25 torsdag den 23. maj klokken 23.00.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Pocket Monster

Hvis du også er vild med Pokémonuniverset, så er denne begivenhed lige noget for dig! I anledningen af, at den nye udvidelse, Twilight Masquerade – Scarlet & Violet, udgives, inviterer Pocket Monster alle interesserede til til en sjov releaseaften.

Twilight Masquerade – Scarlet & Violet

Den nye udgivelse foregår i Kitakami-landet, hvor Pokémons og mennesker lever i harmoni med naturen. Udvidelsen byder på mysterier om den maskerede og frygtindgydende Pokémon Ogerpon. Udvidelsen indeholder over 160 kort, masser af nye Pokémons, mere end 30 trænerkort og specielle illustrationer. Du kan læse meget mere om den nye udvidelse på Pocket Monsters hjemmeside. 

Kom og hyg dig med andre begejstrede fra klokken 23.00 i Pocket Monster på Jagtvej 25. Den nye Temporal Forces åbnes klokken 00.00. Indtil da kan du lade dig imponere af butikkens fede produkter og udforske det store udvalg. I løbet af aftenen vil der også være en konkurrence, hvor der udloddes 1 x ETB til de tre første, der er heldige at trække et af chase-kortene.

Hold dig opdateret om begivenheden her og følg med på Pocket Monsters facebookside for kommende begivenheder, nyheder i butikken og udgivelser.

Arrangementet slutter klokken 01.00.