Skip to main content
24. august 2023

Kom til åbning af Pocket Monsters nye butik fyldt med rendyrket Pokémon-magi

Indtil nu har Pocket Monster udelukkende fungeret som en webshop med alverdens produkter indenfor Pokémon. Men snart kan du beundre produkterne på nært hold i deres fysiske butik på Nørrebro.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Indtil nu har Pocket Monster udelukkende fungeret som en webshop med alverdens produkter indenfor Pokémon. Men snart kan du beundre produkterne på nært hold i deres fysiske butik på Nørrebro.

På lørdag åbner dørene på Jagtvej 25 i København N for første gang op til et vaskeægte Pokémon-mekka af de helt store.

Pocketmonster.dk udvider deres online Pokémon-univers med en fysisk forretning, og du er inviteret med til åbning lørdag den 26. august kl. 10-15.

Hylderne i den næsten 200 kvm store butik er fyldt ud med kort, figurer, bamser, tøj, skoleudstyr og andet legetøj – alt sammen med Pokémon som fællesnævner. Og kommer du forbi som én af de 25 første, så får du endda uddelt et gratis Pokémon-kort til samlingen.

På dagen kan butikkens gæster desuden deltage i konkurrencen om Pocket Monsters helt nye Squishy V-boks.

Et overskueligt univers for børn og deres forældre

Pocketmonster.dk udsprang af en frustration hos indehaver Jacob Kratz, hvis søn som seksårig begyndte at interessere sig for Pokémon-kort. Faderen måtte lede nettet tyndt for at finde de ønskede kort, og hvad de betød, men manglen på en overskuelig, dansk webshop med muligheden for at købe enkeltkort blev tydelig.

Så må man lave det selv – og det førte til Pocketmonster.dk, der indtil nu kun har bestået af en webshop. Her fører de bl.a. Danmarks største udvalg af enkeltkort, og de er alle oplistet i kategorier, så det er nemt at finde frem til det helt rigtige kort.

Missionen for Pocket Monster har fra start været at blive den bedste og mest brugervenlige danske webshop – og nu også fysiske butik – for Pokémon-interesserede børn og deres forældre.

I hjertet af Nørrebro

Den nye butik ligger praktisk placeret i centrum af Nørrebro, lige ved Assistens Kirkegården og ca. tre minutters gang fra Nuuks Plads Metrostation.

Drager du til forretningen i bil, så er der parkeringsmuligheder ad Hørsholmsgade, hvis du kommer fra Nørrebrogade, eller ad Hans Egedes Gade, hvis du kommer fra Åboulevarden.

Inden besøget kan du passende tag et kig på Pocket Monsters spændende sortiment på deres hjemmeside.

Adresse:
Jagtvej 25
2200 København N

Åbningstider efter den 26. august:
Mandag – fredag: 10 – 18
Lørdag: 10 – 15
Søndag: Lukket