Skip to main content

Silent Disco – RUST

Silent Disco Club: Vild fest på RUST i februar 2024! Dans til dine favorithits med trådløse headsets – vælg mellem tre DJ kanaler.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Siden de erobrede den norske klubscene i 2018, har Silent Disco Club skabt utallige mindeværdige nætter fyldt med fest. Nu bringer de deres vilde partykoncept til Danmark og gæster blandt andet RUST i februar 2024.

Silent Disco Club er klar til at levere en blanding af 80’er hits, 90’er pop, hiphop og R&B. Med en playliste der spænder fra nye til gamle hits, remixes, mash-ups og andre festlige indslag, så er dansegulvet garanteret i fuld sving.

Alle gæster får udleveret deres eget trådløse headset, hvor de kan vælge mellem tre forskellige kanaler. Lysets farve på headsettet angiver, hvilken DJ du lytter til – så du kan stadig sikre dig, at du danser til den samme sang som din partner.

History of Jazz

Jazzens historie live: Unik jazz og swingdans med Lindy Syncopators i København – en musisk tidsrejs.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Jazzens Historie – Live Jazzkoncert & Swingdanseoptrædener er en begivenhed, der præsenterer et samarbejde mellem jazzmusikere og swingdansere. Formålet er at fejre forskellige jazzgenrer og de tilhørende swingdanse fra tiden, hvor jazz blev betragtet som dansemusik.

Lindy Syncopators er et 9-mands jazzband baseret i København, der spiller transskriberede og tilpassede arrangementer af jazznumre fra 1910’erne til 1950’erne, lige fra Ragtime til Hard Bop med masser af Hot Jazz og Swing imellem.

Dette er en mulighed for at lytte til, se og lære om jazzmusik og swingdans med live jazz akkompagneret af swingdanseoptrædener.

Begivenheden vil blive guidet af en vært, der vil dele nogle historiske fortællinger mellem optrædenerne og tilføje dybde og kontekst til denne musikalske rejse.

Praktisk information
Begivenheden vil foregå på engelsk for at sikre, at alle kan nyde oplevelsen.
Venue: Xenon, 4. etage
Døre: 20:00
Show: 21:00
Entré: 130 kr. (købes i døren)