Skip to main content
11. marts 2024

Just Eat indgår strategisk samarbejde med Lagkagehuset

Madudbringningstjenesten Just Eat har for nylig indgået et nyt samarbejde med den populære bagerkæde Lagkagehuset.

Af: Just Eat & Lagkagehuset | Foto: Unsplash
PRESSEMEDDELELSE

Som én af Just Eat’s største aftaler i Danmark vil kunderne nu kunne bestille deres yndlingsbrød, sandwich og kager fra byer over hele landet. Samarbejdet gør det muligt at bestille mere hen over dagen, og det vil påvirke danskernes måltidsvaner, lyder det fra Just Eat og Lagkagehuset.

Morgenmad til døren. En hurtig sandwich med kollegaerne eller en kage til familien søndag eftermiddag. Markedet for convenience vokser, og danskerne bliver mere og mere vant til at kunne få leveret alle typer af varer, ganske hurtigt efter at behovet er opstået.

Nu kan kunder, der ønsker hurtig levering af varer fra Lagkagehuset, få dem leveret af et orangeklædt bud fra Just Eat. Samarbejdet er allerede i gang i mere end 30 byer med planer om at eksekvere til mange flere i år.

Danskernes måltidsvaner er under forandring

Flere og flere danskere får øjnene op for, at udbringning af mad ikke udelukkende foregår om aftenen. Netop derfor udvider Just Eat udvalget af partnere på platformen med en række nye partnerskaber, der står klar til at levere convenience til forbrugerne.

Målet er at kunne være der for vores kunder, og hele tiden være relevante ved at tilbyde “convenient” løsninger. Vi er efterhånden opdraget med, at vi kan få indfriet vores behov hurtigt og nemt, når vi mangler varer. Den trend vil kun fortsætte. Med aftalen tror jeg for eksempel, at flere og flere vil se muligheder i at få leveret brød, juice og yoghurt om morgenen og i løbet af dagen. Her vil samarbejdet imødekomme danskernes behov for både forkælelse og hverdagshjælp, fx når man mangler rugbrød til børnenes madpakker, eller man blot i stedet har brug for tiden til sportsaktiviteter, vennerne eller en aften på sofaen, siger Ann-Sophie Adamsen, landedirektør i Just Eat Danmark.

Hos Lagkagehuset ser man også frem til samarbejdet med Just Eat.

Fra Lagkagehusets side ser vi meget frem til samarbejdet med Just Eat. Der er ingen tvivl om, at udviklingen med levering i de danske indkøbsvaner rykker ved traditionen om “at gå til bageren”.Vi har alene i 2023 set en tredobling i levering af produkter til danske husstande. Det er en udvikling, som åbner for både den enkelte forbruger, men også for virksomheder, der ønsker at stille morgenmad og/eller eftermiddagssnacks frem til deres ansatte. Fra Lagkagehusets side ønsker vi at være til stede dér, hvor vores gæster lettest muligt kan få fat i vores produkter. Just Eat bliver en vigtig partner på dén mission, siger Søren Bo Steendahl, Head of Group Digital, Lagkagehuset.

Fakta:

Om Just Eat

Just Eat er en del af Just Eat Takeaway.com, en af verdens førende globale online-madleveringsvirksomheder.

Med hovedkontor i Amsterdam er virksomheden fokuseret på at forbinde forbrugere og partnere gennem sine platforme. Med 699.000 forbundne partnere tilbyder Just Eat Takeaway.com forbrugerne en bred vifte af valgmuligheder fra restauranter til detailhandel.

Just Eat Takeaway.com er hurtigt vokset til at blive en førende online-markedsplads for madlevering med aktiviteter i Australien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Canada, Danmark, Frankrig, Tyskland, Irland, Israel, Italien, Luxembourg, New Zealand, Polen, Slovakiet, Spanien, Schweiz, Holland, Storbritannien og USA.

Om Lagkagehuset

Lagkagehuset er et bageri med kærlighed til bedre bagværk. I 1991 åbnede det første bageri på Torvegade ved Christianshavns Torv i København, og 30 år efter har Lagkagehuset 140 butikker og 3.500 kollegaer i Danmark, England og USA. I 2016 åbnede Lagkagehuset for første gang udenfor Danmark i London under navnet ’Ole & Steen’, og i starten af 2019 åbnede det første Ole & Steen bageri i New York ved Union Square på Manhattan. Læs mere om Lagkagehuset her: https://lagkagehuset.dk/.