Skip to main content
3. juli 2024

Grib chancen: Tag til audition hos Savery Academy i weekenden

Savery Academy afholder auditions til både deres danseuddannelse og musicaluddannelse på lørdag den 6. juli med frist for tilmelding i morgen!

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Savery Academy

Hvis du er mellem 15 og 30 år, så har du nu muligheden for at komme til audition på en af Savery Academys uddannelser. På lørdag den 6. juli afholdes der nemlig auditions til deres anerkendte danseuddannelse og performanceuddannelse. Men skynd dig, der er frist for tilmelding allerede i morgen den 4. juli!

På vej mod de store scener 

Året hos Savery Academy kan bruges som et springbræt til at komme ind på de længerevarende scenekunstskoler i Danmark og i udlandet. Du kan selvfølgelig også vælge at blive hos Savery Academy og uddanne dig hos dem i flere år, eller bruge året til at få finpudset din teknik.

Landets dygtigste undervisere sørger for at give dig den bedste læring, så du kan udvikle dig mest muligt inden for dit felt i den tid, du er hos dem.

Mange af deres tidligere studerende har bærende roller i store musicals. Her kan nævens Emilie Groth, som efter sin uddannelse har spillet Maria i West Side Story og rollen som Dronning Margrethe som ung i Margrethe på Det Kgl. Teater. Til efteråret spiller hun hovedrollen i Anastasia på Det Ny Teater. 

Læs mere om uddannelserne og tilmeld dig audition via saveryacademmy.dk. Måske er det dig, vi snart kan se på scenen?