Skip to main content
25. januar 2024

Genbrugshandel i København bliver nemmere med ny app

Børneloppen, der har forretninger i blandt andet Vanløse, Valby og Vallensbæk er netop gået i luften med en app, der skal gøre handel med genbrug let som en leg. Blandt andet kan du tjekke hjemmefra, hvad der er til salg i butikken.

Af: Børneloppen | Foto: Børneloppen
PRESSEMEDDELELSE

Det skal være endnu nemmere at både købe og sælge genbrug i Valby, hvor Børneloppen er gået i luften med en ny app, som genbrugsglade københavnere har ønsket sig længe.

– Vores kunder er både sælgere og købere, og begge parter bliver tilgodeset i den nye app. Køberne får nemmere ved eksempelvis at tjekke, om vi har en flyverdragt i størrelse 110, og sælgerne kan nemmere følge med, hver gang de sælger noget fra deres stand, siger Louise Skovborg, der er indehaver af Børneloppen i Valby.

Allerede første døgn efter lanceringen røg den ind som den næstmest downloadede gratisapp og blev hentet 7000 gange på landsplan.

Hooked på genbrugssalg
Ønskerne om en app-løsning handler dog ikke om at rykke handlen over på telefonen, for Børneloppen i Valby er først og fremmest en fysisk forretning for både købere og sælgere.

– Børneloppen er først og fremmest en fysisk forretning, men med appen vil vi gerne gøre det nemmere for flere af vores købere at prøve kræfter som sælgere. Vi oplever ofte, at mange af sælgerne bliver helt hooked på at sælge, og det understøtter appen rigtig godt og kan eksempelvis sende push-beskeder, når noget bliver solgt fra ens stand, siger Louise Skovborg.

Arrangementer og point

Børneloppen i Valby holder jævnligt arrangementer for kunder og andre interesserede i form af eksempelvis førstehjælpskurser, Late Night Shopping eller børnefotografering, som tidligere primært kunne findes på sociale medier, men som man nu også kan følge med i over appen – det giver et tættere forhold mellem kunde og butik, forklarer indehaveren:

– I lokalmiljøet i Valby er vi ikke bare en forretning, men et sted, hvor mange småbørnsforældre mødes og hyggesnakker eller deltager i de arrangementer, vi har. Det understøtter vi selvfølgelig også med appen, plus vi giver kunderne et kort, hvor de optjener point, der frit kan omsættes til rabat på standleje eller en lille bamse eller drikkedunk, siger Louise Skovborg.

 


Pressefotos: Børneloppen