Skip to main content
10. april 2024

Forældre øremærker børnepengene: Det er blevet stor shoppedag i Valby

Den dag, hvor børnepengene tikker ind, fordobles salget hos Børneloppen i Valby. Her oplever man, at forældre i stigende grad øremærker børnepengene til bestemte indkøb til deres børn.

Af: Børneloppen | Foto: Børneloppen
PRESSEMEDDELELSE

Den 19. april bliver der særligt travlt i Børneloppen i Valby. Det er nemlig den dag, hvor børnepengene ryger ind på kontoen, og det giver omtrent en fordobling af salget i forhold til en normal lønningsdag i den lokale Børneloppen.

Vi ser helt tydeligt, at flere og flere forældre går op i at investere børnepengene direkte på ting, børnene har brug for lige så snart, pengene kommer. De fire gange årligt lægger sig også op ad sæsonskifte, og derfor giver det god mening, at det er der, man som forældre kommer i tanke om, at der skal købes nyt, siger Louise Skovborg, der er indehaver af Børneloppen i Valby. 

Børnepengene kommer fire gange årligt omkring den 20. i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Ikke nok med at salget her stiger til omtrent det dobbelte, så har Børneloppen oplevet en stigning på børnepengedagene i 2023 på 39 procent i forhold til 2022.

Bobler, pænt tøj og udvidet åbningstid

Grundet den store shoppetrang har man hos Børneloppen valgt at gøre noget ud af børnepengedagene med udvidet åbningstid og lidt bobler til de shoppende forældre.

Næste gang, der er børnepenge dag her den 19. april holder vi åbent til 20.30. Det gør vi faktisk altid de dage, og det er gået hen og blevet et helt lille arrangement. Vi har gerne lidt at drikke og snacks til kunderne, der hygger sig rigtig meget med at være på børnefri shopping og endda lige tager lidt læbestift eller den pæne skjorte på til anledningen, siger Louise Skovborg.

Fredag den 19. april holder Børneloppen i Valby Late Night Shopping og forlænger åbningstiden til kl. 20.30.

Børnepengedagene falder sammen med sæsonskifte, og derfor er der ofte brug for nyt i garderoben i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Foto: Børneloppen

Fakta:

Børneloppen er en landsdækkende kæde af loppesupermarkeder, hvor private kan sælge og købe alt til børn – tøj, legetøj, barnevogne, ventetøj og meget mere. Børneloppen gør det sjovt og overskueligt at shoppe og sælge genbrug til børn. Læs mere på www.boerneloppen.dk