Skip to main content
24. maj 2024

Følg din drøm: den 2. juni er der audition til Savery Academys uddannelser

Lige rundt om hjørnet, den 2. juni 2024, er der audition på Savery Academys danseuddannelse og performanceuddannelse. Skynd dig at tilmelde dig senest den 30. maj!

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Savery Academy

Drømmer du om at blive professionel danser eller musicalperformer? Så er Savery Academys 1-3 årige uddannelser lige noget for dig! Begge uddannelser giver dig et stærkt fundament indenfor enten sang og skuespil eller dans. Her bliver du nemlig undervist af landets dygtigste lærere, så du kan udvikle dig mest muligt.

Performanceuddannelsen er for dig, der er mellem 16 og 26 år med et talent indenfor musical, sang, dans og skuespil. Her vil du blive grundigt oplært i dans, sang og skuespil samt blive klar til optagelsesprøver på længerevarende scenekunstskoler i Danmark eller udlandet.

Hvis du er mellem 15 og 25 år og drømmer om at blive professionel danser, så er danseuddannelsen noget for dig. Her får du et grundigt fundament, som du kan bruge inden for mange dansegenrerDu bliver undervist af nuværende eller tidligere professionelle dansere, og får lov at prøve mange stilarter af. Derudover får du yoga, yinyoga og node/rytmelære, skadesbehandling og undervisning i at undervise. Du får også hjælp til at blive auditionklar til længerevarende danseuddannelser og sceneshows.

Grib chancen og tilmeld dig audition senest den 30. maj på saveryacademy.dk. Her kan du også læse meget mere om Savery Academys uddannelser og om de kommende auditions.