Skip to main content
20. juni 2023

En hyldest til Tour de France 2023

I forbindelse med Tour de France udgiver Mønthuset, i samarbejde med Tour de France organisationen ASO, en officiel Tour de France medalje.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA MØNTHUSET

I forbindelse med Tour de France 2023 udgiver Mønthuset, i samarbejde med Tour de Franceorganisationen ASO, en eksklusiv officiel Tour de France 2023 medalje. Medaljen er en sand hyldest til det prestigefyldte cykelløb, som i 2023 kan fejre sit 120-års jubilæum.

Medaljen er nøje designet med detaljeret håndværk. Medaljen er designet med en illustration af ”120 år for Tour de France”, som symboliserer cykelløbets lange og stolte historie. Forsiden viser også det ikoniske Tour-de-France logo, som er kendt og elsket af cykelfans verden over. Bagsiden af medaljen er også noget helt særlig, da den er dedikeret til Tour de France 2023, og ruten fra Bilbao til Paris. Her står der ”Tour de France 2023 Bilbao to Paris”, som er en påmindelse om den spændende og udfordrende rute, som rytterne vil kæmpe sig igennem. Bagsiden er også prydet med et flot billede af verdensdelen Frankrig.

Løbet har altid været en kilde til spænding, drama og storslåede præstationer, og jubilæumsmedaljen er et symbol på Tour de France´s vedvarende engagement i, at skabe magiske øjeblikke og fejre cykelsportens unikke ånd.

Medaljen er en perfekt måde at fejre cykelløbets 120-års jubilæum, og det er en perfekt mulighed for samlere og cykelfans, at eje et stykke af Tour de France-historien. Medaljerne kan købes direkte fra hjemmesiden www.mønthuset.dk.

Tour de France er en af de største cykelbegivenheder i verden, og som en af de største cykellande er vi stolte af at se, at det fortsat inspirerer og skaber glæde blandt mennesker overalt. Vi håber, at medaljerne vil blive værdsat, og bringe glæde til samlere og cykelfans overalt. For yderligere information om Tour de France 2023 medaljerne, besøg venligst Mønthusets officielle hjemmeside: www.mønthuset.dk