Skip to main content
20. april 2023

Du har idéen, vi har pengene

Lige nu kan du søge om penge til aktiviteter mod narkotika hos en fond, som Københavns Vestegns Politi bestyrer. Du kan også få hjælp til din ansøgning.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA KØBENHAVNS VESTEGNS POLITI

Lige nu kan du søge om penge til aktiviteter mod narkotika hos en fond, som Københavns Vestegns Politi bestyrer. Du kan også få hjælp til din ansøgning.

Har du en god idé men mangler penge til at realisere den? Så er det med at komme til tastaturet, for i år uddeler Ejner Christian Christensens Fond mod narko op mod en halv million kroner til aktiviteter mod stoffer, misbrug og afhængighed.

En aktivitet mod narko kunne for eksempel være et foredrag, kurser, oplysningskampagner og andre projekter, som aktivt bidrager i kampen mod narkohandel.

”Men fonden kan også give legater til mindre aktiviteter som en filmaften, et idrætsarrangement, et teaterstykke eller et foredrag på skoler og uddannelsesinstitutioner, i ungdoms- og sportsklubber eller i foreninger,” siger fondens formand Kim Christiansen, politidirektør ved Københavns Vestegns Politi.

Han opfordrer alle med en god idé til at sende fonden en ansøgning.

Du kan læse mere om fonden og søge her: politi.dk/kbhvfond.

Der er ansøgningsfrist 1. maj 2023.

Hør mere og få hjælp til din ansøgning

Interesserede er velkomne til kontakte fondens sekretariat for at høre mere, stille spørgsmål eller få hjælp til ansøgningen på telefon 4024 5773.

Ejner Christian Christensens Fond

Ejner Christian Christensen fra Ishøj testamenterede omkring 4,7 millioner kroner til Københavns Vestegns Politi til bekæmpelse af narkohandel, og politikredsen oprettede en fond til uddeling af legater i overensstemmelse med hans ønske.

Fondens bestyrelse består af Københavns Vestegns Politis politidirektør, chefpolitiinspektør, stabschef samt den borgmester, som er næstformand i kredsrådet.