Skip to main content
29. maj 2024

Champions League-finale: Real Madrid og Dortmund mødes i Tivoli

Hvis du ikke har været så heldig at få dig en billet til årets Champions League-finale i på Wembley i London, så er der et godt tip her.

Af: Tivoli | Foto: Jakob Melgaard
PRESSEMEDDELELSE

Tivoli har sikret sig retten til at vise årets finalekamp, der byder på et kongeopgør mellem Real Madrid, der er klar til sin 18. finale i Europas fineste turnering og de undertippede og trofæsultne Borussia Dortmund. Finalekampen vises på den 30 m2 store storskærm i Tivoli den 1. juni fra kl. 14.00 med kampstart kl. 21.00.

Kongeklubben Real Madrid har vundet 14 ud af deres 17 tidligere finaler, så de må betegnes som storfavoritter. Nu er bolden jo som bekendt rund så intet er afgjort på forhånd – og slet ikke i en CL-finale. Borussia Dortmund sikrede sig overraskende sin plads i finale med en sejr over det stjernespækkede Paris Saint-Germain. Og med spillere som Marco Reus, Mats Hummels og Julian Brandt er der udsigt til et benhårdt opgør, når de to klubber mødes på Wembley.

Kampen transmitteres live til Tivoli fra Wembley i London, England, hvor der er plads til 90.000 fodboldfans. Har man ikke lige fået købt til billet til Wembley kan fodboldfans efter først-til-mølle-princippet få sig en god plads foran storskærmen i Tivoli, hvor der bliver hygget, hujet og sunget slagsange. Dagen sparkes i gang i Tivoli allerede fra kl. 14:00, hvor der er aktiviteter i Plæneområdet for små og store.

Folkefest på Plænen

Der er tradition for, at tusindvis af fodboldfans møder op til fodboldfest, hvor Plænen i dagens anledning forvandles til et mindre stadion. Der vil være fodboldfans, livlig aktivitet i baren og fansstemning på tribunerne, ligesom der før kampen vil være opvarmning, konkurrencer og underholdning for fodboldentusiasterne. Til at styre slagets gang er instagrammeren Johan Bregnballe  hyret til at sætte gang i festen. Gæsterne kan se frem til freesstylerap med Fresco, Kahoots med Promilletæret og DJ Noize samt diverse fodbold-relaterede aktiviteter: bordfodbold, pannabane,  subsoccer og fotobooth.

Pressechef i Tivoli Torben Plank siger:

Hvis man er fodboldfan, så er Champions League-finalen at sammenligne med juleaften, hvor der altid er spænding til den sidste gave er pakket op. Fodbold fungerer rigtig godt i selskab med andre. Vi har i Tivoli bygget en tradition op, hvor der virkelig er stemning på tribunerne. Mange tager familien med og mens de fodboldglade i familien hygger sig med humle, is og fodbold, så går ungerne om bord i Rutschebanen eller ser med fra Plænen.

PROGRAM – Champions League Finale: Real Madrid vs. Borussia Dortmund d. 1. Juni 2024

 • Kl. 14:00 – 19:00 – Heineken x Pepsi Max aktiviteter
 • Kl. 19:00 – 19:05 – Johan og DJ Noize byder velkommen
 • Kl. 19:15 – 19:25 – Promilletæret afvikler Kahoot quiz på scenen vol. 1
 • Kl. 20:00 – 20:15 – Promilletæret afvikler Kahoot quiz på scenen vol. 2
 • Kl. 20:15 – 20:52 – Optakt på storskærm
 • Kl. 20:52 – 21:00 – Freestylerap Fresco
 • Kl. 21:00 – 21:45 – Champions League Finale, 1. Halvleg
 • Kl. 21:50 – 21:55 – Freestylerap Fresco
 • Kl. 22:00 – 22:45 – Champions League Finale, 2. Halvleg
 • Kl. 22:45 – 22:50 – Vinder af ciffertips trækkes efter kampen
 • Kl. 23:30 – Fyrværkeri

Champions League-finalen vises i samarbejde med Heineken og Pepsi Max.