Skip to main content
15. januar 2024

Burger King delte 10.000 kongekroner ud til danskere ved Christiansborg

Den nyslåede konge var ikke den eneste, der fik en krone på hovedet i går. I anledning af tronskiftet var Burger King med til at hylde Kong Frederik X ved at uddele 10.000 kongekroner til de mange danskere foran Christiansborg.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Danmark hyldede i går den nye konge, og Burger King sørgede for, at alle kunne føle sig lidt royale sammen med Kong Frederik. Fra formiddag og frem til den kongelige karettur fra Christiansborg til Amalienborg blev der uddelt 10.000 kongekroner af Burger King.

Men det var ikke til at se – kongekronerne var nemlig i anledning af dagen uden det velkendte Burger King logo, da de blev uddelt ved Gammel Strand.

Vi ved, at titlen som konge er noget helt særligt, så vi syntes, at det var på sin plads at lade danskerne fejre tronskiftet med en klassisk kongekrone uden vores logo tog opmærksomheden, siger kommunikationsansvarlige hos Burger King, Marcus Voldum, som selv var med til at dele de 10.000 kongekroner ud til de mange fremmødte.

Selvom Danmark har fået ny konge, er Burger King dog stadigvæk klar til at dele tronen – og kronen, med både Kong Frederik og resten af folket, når de besøger en Burger King i det danske land. Og som herboende konge siden 1977 har Burger King både gode råd og mad at give videre.

Udover de 10.000 kongekroner vi uddelte ved Christiansborg, har vi også uddelt kongekroner i alle restauranter, hvor der også var stor efterspørgsel og interesse blandt vores gæster – det vidner jo om, at uanset om man er født royal eller bare føler sig det en gang imellem, kan man altid få en konge-oplevelse hos Burger King, siger Marcus Voldum.

Pressefotos: Burger King