Skip to main content

Veras Market under Buen

Gå ikke glip af Veras vildeste genbrugstøjmarked, når de hver søndag befinder sig under Buen.  I Veras er det nemt at forny sin garderobe bæredygtigt og skille sig af med sit brugte tøj uden at skabe tøjspild. Veras er skabt ud fra en cirkulær forretningsmodel med flere platforme, hvor alt tøj finder sin plads og […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Gå ikke glip af Veras vildeste genbrugstøjmarked, når de hver søndag befinder sig under Buen. 

I Veras er det nemt at forny sin garderobe bæredygtigt og skille sig af med sit brugte tøj uden at skabe tøjspild. Veras er skabt ud fra en cirkulær forretningsmodel med flere platforme, hvor alt tøj finder sin plads og dermed får nyt liv. Hos Veras kan du bytte, shoppe og sælge brugt tøj – og dét, der er hullet eller slidt, reparerer og upcycler de for dig. Alt tøj i Veras kommer fra lokale danske garderober. Der indkøbes altså intet tøj og der er heller ikke tøj spild.
Du kan til markedet booke en stand og tjene penge på dit aflagte tøj, mens du har en fest. Du må sælge lige det du har lyst til, så længe det er egne bruge varer indenfor kategorierne; tøj, accessories og sko.
Hvis du har lyst kan du endda aflevere dit overskydende tøj til Vera efter markedet, hvor de som tak vi kvittere med et gavekort på 100 kr. til Vera webshop eller butik i Studiestræde 27, København.
Standene fordeles efter “først-til-mølle” og det er tilladt at være max 2 personer om en stand.
Køb af stand inkluderer to entré billetter til to standholdere.
Standene måler ca. 2×2 m. Du må medbringe max 2 tøjstativer og derudover vil du i din stand have et bord i din stand.
Til markedet kan du: 
Shoppe genbrugstøj fra private standholdere.
Shoppe genbrugstøj i Veras stand: 1 stk. for 40 kr. / 5 stk. for 100 kr.
Bytte tøj til nyt i Veras Stand gratis.
Sælge ud af din egen garderobe med en stand.

 
Veras Tøjbytte:
Indlevér dit tøj på markedet (maks. 5 stykker tøj per kunde) og få 50% på alt nyt og brugt tøj i Veras:
1. Aflever dit tøj (maks. 5 styk) i Veras stand.
2. Få straks rabatpoint udbetalt, ca. 50% af vores salgspris.
3. Rabatpointene gir’ dig op til 50% på alt nyt, brugt tøj fra Veras – og har du point til overs, så kan du bruge dem i op til to år på websoppen, i butikken på Studiestræde 27, København og i Veras stand på andre Veras Market året rundt.
Der tages imod alt tøj til kvinder, uanset kvalitet, stil eller mærket i nakken. Alt tøj har værdi i Veras, så længe det er rentvasket og uden huller, pletter og slitage.
Priser: 
Entré: Gratis
Standleje: Fra 450 kr.
Køb din stand her.