Skip to main content

Væk julemanden i Kulturtårnet

Det er på tide, at julemanden vågner op fra sin lange søvn og sætter gang i julegavepakkeri, nisser og rensdyr, så han er klar til d. 24. december. Kom med og væk ham i Kulturtårnet d. 27. november! Der er brug for et helt kor af nissebørn for at vække den syvsovende julemand fra sin […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det er på tide, at julemanden vågner op fra sin lange søvn og sætter gang i julegavepakkeri, nisser og rensdyr, så han er klar til d. 24. december. Kom med og væk ham i Kulturtårnet d. 27. november!
Der er brug for et helt kor af nissebørn for at vække den syvsovende julemand fra sin søde søvn. Derfor inviterer Kulturtårnet til, at så mange som muligt møder op under broen d. 27. november, så vi kan sikre, at julegaverne kommer ud igen i år. Nisser vil stå klar fra kl. 12:00 for at hjælpe til, og I kan varme jer med julelækkerier både før og efter vækningen kl. 13:00.
Når julemanden er stået op, vil han uddele slik til alle de hjælpsomme børn sammen med kulturnisserne, og Børnejulekoret sætter stemningen med velkendte julesange, som I kan synge med på. Efterfølgende vil der være mulighed for at hygge på kajen med tæpper og bål indtil arrangementet slutter kl. 16:00.
Det er helt gratis at deltage.