Skip to main content

The Adventure Festival

Kalder alle friske friluftselskere! D. 5.-7. maj afholdes The Adventure Festival, og der vil være masser af fede aktiviteter og nye eventyr.  The Adventure Festival er en årlig begivenhed, der samler alle interesserede til tre dages overflod af inspiration, læring og gode oplevelser inden for udendørsliv og eventyr. Det foregår på Halvandet, og I kan […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle friske friluftselskere! D. 5.-7. maj afholdes The Adventure Festival, og der vil være masser af fede aktiviteter og nye eventyr. 
The Adventure Festival er en årlig begivenhed, der samler alle interesserede til tre dages overflod af inspiration, læring og gode oplevelser inden for udendørsliv og eventyr. Det foregår på Halvandet, og I kan se frem til workshops, udstillinger, aktiviteter, præsentationer og demonstrationer – alt sammen for at give værktøjer og idéer til at nyde naturen endnu mere. Derudover ønsker de at skabe en platform, hvor ligesindede kan mødes og dele fortællinger, tips, tricks og erfaringer og opleve det nyeste nye inden for adventureverdenen.
Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe lækkert mad og drikkevarer i løbet af festivallen, og om aftenen bliver der fyret op for musikken.
Tjek programmet ud og køb en billet på festivallens hjemmeside.