Skip to main content

Rundvisning i Botanisk Have

Botanisk Have bugner af smuk natur og sjældne planterarter. Få en guidet rundvisning i haven og bliv klogere på dens forunderlige indhold.  Du har garanteret spadseret gennem Københavns flotte Botaniske Have flere gange, men ved du egentlig, hvad det er for nogle planter, der omgiver dig på gåturen? Tager du med på rundvisning i Botanisk […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Botanisk Have bugner af smuk natur og sjældne planterarter. Få en guidet rundvisning i haven og bliv klogere på dens forunderlige indhold. 
Du har garanteret spadseret gennem Københavns flotte Botaniske Have flere gange, men ved du egentlig, hvad det er for nogle planter, der omgiver dig på gåturen? Tager du med på rundvisning i Botanisk Have, vil du lære meget mere om, hvad den rummer, og du vil opleve haven på en helt ny måde. Pludselig åbner der sig en verden fyldt med eksotiske og sjældne planter og spændende naturliv.
Rundvisningen og dens tema tilpasses årstiden og vejret, men I kommer både til at se selve haven, væksthusene og det victorianske Havehus. I får også lov til at se masser af orkidéer og sjove plantesamlinger i bevaringsvæksthusene, der ellers er lukket for offentligheden.
Der er rundvisning to gange om måneder, så du kan uden tvivl finde en dag, der passer dig.
Du kan læse mere om rundvisningerne og følge med i deres temaer her: https://snm.ku.dk/det-sker/rundvisninger/kalender_oversigt/
Det koster 110 kroner at deltage i rundvisning. Med i prisen er entrébillet til Palmehuset, som du derfor frit kan gå på opdagelse i inden rundvisningen. Køb din billet her.