Skip to main content

Rick Astley indtager Fredagsrock i Tivoli

”Danmark har altid haft en særlig plads i mit hjerte,” lyder det fra 80’er ikonet Rick Astley. Den 11. august kan den britiske verdensstjerne opleves i Tivoli, når han indtager Plænen til Fredagsrock klokken 22.00. Rick Astley, der nu igen hitter med Never Gonna Give You Up, lover danskerne en uforglemmelig aften. Inden den engelske […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

”Danmark har altid haft en særlig plads i mit hjerte,” lyder det fra 80’er ikonet Rick Astley. Den 11. august kan den britiske verdensstjerne opleves i Tivoli, når han indtager Plænen til Fredagsrock klokken 22.00. Rick Astley, der nu igen hitter med Never Gonna Give You Up, lover danskerne en uforglemmelig aften. Inden den engelske storcharmør går på scenen, kan Tivolis gæster opleve den danske reggae- og soulsanger Wafande spille klokken 19.00. Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til koncerterne.
Fredag den 11. august kan Tivolis gæster opleve engelske Rick Astley spille storhits som Never Gonna Give You Up, Whenever you need somebody, Hold me in your arms, Together forever og mange andre kendte popnumre, når han indtager Plænen til Fredagsrock, i den by og i det land, som han elsker så højt. Rick Astley holder nemlig utrolig meget af Danmark, København og Tivoli, så det tyder på en koncert med fuld skrue på popslaskere og kærlighed.
Flere årtier efter Rick Astley udkom med megahittet Never Gonna Give You Up er klassikeren blevet ultrapopulær igen. Rick Ashley og musikvideoen til hittet er gået viralt som en del af internetfænomenet Rickrolling, hvor en afsender drillende narrer en person til at trykke på et link til YouTube-videoen med nummeret. Det har resulteret i mere end 1,4 milliarder afspilninger af nummeret på YouTube.
Rick Astley, som holder meget af Danmark, siger:

– I am absolutely thrilled to be performing in Tivoli on August 11th. Denmark has always held a special place in my heart, and beautiful Copenhagen and Tivoli holds a unique charm that I love, and the unwavering support of my Danish fans means the world to me. I am counting down the days to share an unforgettable experience with all of you in Tivoli. It will be a night to remember!
Det kan oversættes til:

– Jeg er utrolig begejstret over at skulle spille i Tivoli den 11. august. Danmark har altid haft en særlig plads i mit hjerte, og smukke København og Tivoli har en unik charme, som jeg elsker, og den ubetingede støtte fra mine danske fans, betyder alt for mig. Jeg tæller dagene til at skulle dele en uforglemmelig oplevelse med jer alle i Tivoli. Det bliver en uforglemmelig aften!
Thor Feilberg, chef for Musik og Underholdning i Tivoli, siger:

– En af mange spændende betragtninger, man kan gøre sig af Rick Astley, er modsætningsforholdet mellem hans billedmateriale og live-optræden. Lige så pæne og polerede hans album-covers er, lige så levende og humoristisk er han på scenen. Hans koncerter er en nostalgisk rejse fyldt med varme og nærvær. Uanset om man er langvarig fan eller ny til hans musik – uanset om man kender hele bagkataloget, eller kun har lyttet til Never gonna give you up, er Rick Astleys karismatiske personlighed, hans iørefaldende sange og hans fænomenale live-band en kæmpe oplevelse, som man skal gøre sig den tjeneste at få med i bagagen.
Der skrues helt op for fyraftensstemningen inden Rick Astley

Inden Rick Astley indtager Plænen, kan Tivolis gæster opleve Wafande spille til Fredagsrock klokken 19.00. Allerede fra kl. 16.00 skruer Tivoli dog helt op for fyraftensstemningen ved traditionen tro at invitere til Havefest med stand-up ved Orangeriet og kolde fadøl, quiz og dj’s på Plænen inden Fredagsrock-koncerterne.
Rick Astley og Wafande er blot to af i alt 41 kunstnere og bands, der i løbet af 2023 kommer til at have spillet til Fredagsrock i Tivoli. Koncerterne den 11. august bliver to af de mange højdepunkter i sæsonen, der også inkluderer navne som Swan Lee, Hans Philip, Lis Sørensen, Burhan G, Blaue Blume, Drew Sycamore, Emil Kruse og Annika Aakjær. Den 18. august er det Emil Kruse og R&B og pop-sanger Burhan G, der spiller til de efterfølgende Fredagsrock-koncerter.
Fredagsrock lukker og slukker i år den 22. september med Tobias Rahim.
Blå bog for Rick Astley 
Rick Astley (57) er en engelsk singer-songwriter. Han er kendt for sine gigantiske pophits fra 80’erne, herunder Never Gonna Give You Up, Together Forever, Together forever, Cry for help og Whenever You Need Somebody. Never Gonna Give You Up er hans allerstørste hit og er blevet et helt specielt internetfænomen, der bliver kaldt Rickrolling. På verdensplan har Rick Astley solgt mere end 40 millioner albums, og han har vundet flere priser, herunder en Brit Award for bedste britiske mandlige soloartist i 1988.
I 2016, mere end 20 år efter hans sidste studiealbum, udgav Astley sit ottende studiealbum “50” til positive anmeldelser og en Top 10-placering på UK Albums Chart. Asley er 57 år og gift med danske Lene Bausager. Sammen har de en datter. I juni 2023 annoncerede Rick Astley, at han den 6. oktober udkommer med albummet, Are We There Yet?
Se resten af Fredagsrock-programmet 2023 her. 
| Pressemeddelelse fra Tivoli |