Skip to main content

Opvarmning til VM i fodbold

Kan du heller ikke vente på, at VM i fodbold starter? Så kom med til denne lærerige og fodboldnørdede opvarmning hos EnergiCenter Voldparken og Husum Bibliotek! Tag med til et par lærerige timer, hvor du vil kunne høre mere om Danmarks rolle i det store verdensmesterskab og om dette års værtsland og de medfølgende konsekvenser. […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kan du heller ikke vente på, at VM i fodbold starter? Så kom med til denne lærerige og fodboldnørdede opvarmning hos EnergiCenter Voldparken og Husum Bibliotek!
Tag med til et par lærerige timer, hvor du vil kunne høre mere om Danmarks rolle i det store verdensmesterskab og om dette års værtsland og de medfølgende konsekvenser. Arrangørerne har nemlig inviteret tre fodboldkloge hoveder ind, så I kan læne jer tilbage og blive klar til VM-festen.
Fra kl. 17-18 kan I høre Morten Bruun, som er tv-kommentator og tidligere fodboldspiller og EM-vinder, fortæller om  “DANMARK og VM”. Herefter indtager journalist Jeppe Laursen Brock og senioranalytiker Stanis Elsborg scenen med en samtale omkring “VM I QATAR – ET SKALKESKJUL”. Her vil de komme ind på værtskabet og dets problematikker i forhold til blandt andet menneskerettigheder og arbejdsvilkår.
Der bliver altså både tid til at hylde fodboldsporten, samtidig med at der bliver kastet et kritisk lys over dette års slutrunde. Skal I med?
Arrangementet er gratis, men I skal bestille billet her.