Skip to main content

Nytårsgalla i DR Koncerthuset

Nytåret skal markeres med fest og musik, og hvem er bedre til at levere det end DR Symfoniorkester? Kom med til et mindeværdigt nytårsgalla! DR Symfoniorkester afholder et brag af et nytårsgalla i DR Koncerthuset for at fejre årets afslutning. Som altid byder orkesteret på storslåede og festlige fremførelser af de bedste melodier til nytåret, […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nytåret skal markeres med fest og musik, og hvem er bedre til at levere det end DR Symfoniorkester? Kom med til et mindeværdigt nytårsgalla!
DR Symfoniorkester afholder et brag af et nytårsgalla i DR Koncerthuset for at fejre årets afslutning. Som altid byder orkesteret på storslåede og festlige fremførelser af de bedste melodier til nytåret, og både Mozart, Strauss, Ravel, Sjostakovitj og Berlioz er på programmet. Der vil selvfølgelig være endnu flere overraskelser undervejs. Derudover vil I blive budt på bobler, kanapeer og kransekage, og koncertsalen er smukt pyntet op til lejligheden.
I kan også glæde jer til årets nytårssolist, nemlig den Reumert-vindende sopran Gisela Stille fra Det Kgl. Teater. Hun vil blandt andet fremføre et uddrag af “Flagermusen” af Johan Strauss.
Kom med til en uforglemmelig musikalsk nytårsfest d. 30. december kl. 15:00 eller kl. 19:30 eller d. 31. december kl. 15:30.
Bestil billet