Skip to main content

ME-event

I forlængelse af sin nye bogudgivelse Hvornår står solen op over ME-patienter i Danmark? inviterer forfatter Lone Dalsgaard til et debatskabende arrangement om sygdommen Myalgisk encephalomyelitis. ME, eller Myalgisk encephalomyelitis, er en uhelbredelig sygdom, som omtrent 16.000 danskere lider af. Lone Dalsgaard har i sin nye bog Hvornår står solen op over ME-patienter i Danmark […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

I forlængelse af sin nye bogudgivelse Hvornår står solen op over ME-patienter i Danmark? inviterer forfatter Lone Dalsgaard til et debatskabende arrangement om sygdommen Myalgisk encephalomyelitis.
ME, eller Myalgisk encephalomyelitis, er en uhelbredelig sygdom, som omtrent 16.000 danskere lider af. Lone Dalsgaard har i sin nye bog Hvornår står solen op over ME-patienter i Danmark skrevet om sine egne oplevelser med ME og om kampen mod et sundhedssystem, der hverken har ressourcerne eller kompetencerne til at bekæmpe sygdommen.
For at sætte ekstra fokus på sygdommen inviterer hun i forbindelse med bogudgivelsen til et debatskabende arrangement med faglig information, orientering og dialog om arbejdet til bedring af forholdene for ME-patienter.
Formålet med begivenheden er at øge opmærksomheden på, at man i dagens Danmark ikke kan blive udredt og behandlet for sygdommen. I løbet af aftenen vil der være forskellige oplæg af lægefaglig og politisk form.
Arrangementet foregår onsdag d. 12. april kl. 19-21. Tilmelding er ikke nødvendig, men foretrækkes. Du tilmelder dig ved at sende en mail til forfatteren på mail@lonedalsgaard.dk.