Skip to main content

Malte Ebert synger august ind til Fredagsrock i Tivoli

Tivolis gæster kan glæde sig til, at sanger, sangskriver og storcharmør Malte Ebert og fremadstormende svenske SVEA spiller til Fredagsrock den 4. august kl. 22.00. Tivolis gæster behøver dog ikke vente helt til klokken 22.00 for en fantastisk musikoplevelse, for allerede klokken 19.00 spiller danske Gobs til Fredagsrock. Når entréen til Tivoli er betalt, er […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tivolis gæster kan glæde sig til, at sanger, sangskriver og storcharmør Malte Ebert og fremadstormende svenske SVEA spiller til Fredagsrock den 4. august kl. 22.00. Tivolis gæster behøver dog ikke vente helt til klokken 22.00 for en fantastisk musikoplevelse, for allerede klokken 19.00 spiller danske Gobs til Fredagsrock. Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til koncerterne. 
Han har sunget for og om H.M. Dronningen, været en del af TV2-programmet Toppen af Poppen, storhittet landet over og med stor succes genopfundet sin musikalske karriere fra karakteren Gulddreng til Malte Ebert. Den talentfulde sanger og sangskriver spiller på mange tangenter, og kan opleves til Fredagsrock til årets første august-Fredagsrockkoncert på Plænen den 4. august. Publikum kan desuden glæde dig til den svenske sangerinde SVEA, der er aktuel med singlen Body Talk.
Gobs indtager Plænen inden Malte Ebert og SVEA

Inden Malte Ebert og Svea går på scenen, spiller danske Gobs kl. 19.00. Traditionen tro har Tivolis gæster mulighed for at nyde fyraftensstemningen i Haven med stand-up ved Orangeriet og kolde fadøl, quiz og dj’s på Plænen allerede fra klokken 16.00. Tivoli inviterer til opvarmning og Havefest inden Fredagsrock i juni, juli og august.
Malte Ebert, SVEA og Gobs er blot tre af i alt 41 kunstnere og bands, der i løbet af 2023 kommer til at have spillet til Fredagsrock i Tivoli. Koncerterne den 4. august bliver tre af de mange højdepunkter i sæsonen, der også inkluderer navne som Swan Lee, Hans Philip, Lis Sørensen, Burhan G, Blaue Blume, Drew Sycamore, Emil Kruse og Annika Aakjær, Den 11. august er det 80’er-ikonet Rick Astley, der spiller til den efterfølgende Fredagsrock-koncert. Fredagsrock lukker og slukker i år den 22. september med Tobias Rahim.
Thor Feilberg, chef for Musik og Underholdning i Tivoli, siger:
– ”Der er lagt op til en aften med velskrevet, ærlig og velkomponeret pop, når danske Malte Ebert og Svenske Svea deler scenen til Fredagsrock. Malte Ebert er en af dansk popmusiks fremadstormende hitkometer. Malte har rejst sig under sit eget navn, efter for en tid at have stået i skyggen af sit eget alias Gulddreng. Nu har han fundet storformen frem med sin sang til Danmark, til H.M. Dronningen og for nylig musikteaterstykket Mellem himmel og jord. Malte får besøg af storhittende svenske SVEA, der er aktuel med singlen Body Talk, der fanger tidsånden i et energifuldt pop-house-hit.”
Blå bøger:
Malte Ebert
Malte Ebert er en dansk singer-songwriter, udgav sin første single Rather Be i 2018 under eget navn. Singlen fløj direkte ind som nummer tre på Spotify top-50. Inden da havde han haft stor succes under navnet Gulddreng. Han har modtaget publikumsprisen ved Danish Music Award. Han er en garvet og populær livekunstner, der både aflæser stemning og skaber den, og som for alvor lader sin klare stemme skinne igennem, når han spiller live. Andre kendte sange fra Malte Ebert inkluderer Kun med dig, Kalde dem for du og Loyal.
SVEA
SVEA er en svensk sangerinde og sangskriver, der er kendt for sin popmusik med elektroniske elementer. Hun udgav i 2018 singlen Don’t Mind Me samme dag som hun blev student og har siden optrådt på flere store festivaler. SVEA har udgivet en sang med danske Alexander Oscar, der hedder Complicated. Andre kendte sange fra SVEA inkluderer Body Talk og All My Exes.
Se resten af Fredagsrock-programmet 2023 her. 
| Pressemeddelelse fra Tivoli |