Skip to main content

Klimaaften på Københavns Rådhus

D. 26. januar afholder DMI og Københavns Kommune Klimaaften på Rådhuset for at oplyse alle interesserede om, hvordan Kommunen vil blive sikret mod klimaforandringer i fremtiden.   Vejret forandrer sig som følge af klimaforandringerne, og det voldsomme og ekstreme vejr er et hyppigere fænomen over hele verden. Det skal Københavns Kommune sikres imod, og det vil […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 26. januar afholder DMI og Københavns Kommune Klimaaften på Rådhuset for at oplyse alle interesserede om, hvordan Kommunen vil blive sikret mod klimaforandringer i fremtiden.  
Vejret forandrer sig som følge af klimaforandringerne, og det voldsomme og ekstreme vejr er et hyppigere fænomen over hele verden. Det skal Københavns Kommune sikres imod, og det vil Teknik- og Miljøforvaltningen og DMI gerne fortælle mere om i anledningen af DMI’s 150-års jubilæum. Derfor inviteres alle til Klimaaften på Københavns Rådhus d. 26. januar kl. 17-20.
I løbet af de tre timer vil der være oplæg om vejret, og hvordan det har ændret sig grundet klimaforandringer, ligesom du vil blive klogere på, hvilke konkrete tiltag Kommunen tager i brug for at sikre borgerne mod skybrud og stormflod. Der vil også være mulighed for at debattere emnet og stille dine spørgsmål.
Det er helt gratis at deltage, men der er begrænsede pladser, så du skal tilmelde dig på mail: q12i@kk.dk. Oplys dit navn og din adresse i mailen.
Find det nærmere program og yderligere informationer her.