Skip to main content

Ironman Copenhagen

Er du klar til den ultimative udfordring, der bliver hård for både krop og sind? Så skal du med til årets Ironman Copenhagen d. 20. august. Kroppen bliver presset til det yderste, når den bliver udsat for først en 3,8 km svømmetur, 180 km på cyklen og til sidst en løbetur på 42,2 km. Vil […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du klar til den ultimative udfordring, der bliver hård for både krop og sind? Så skal du med til årets Ironman Copenhagen d. 20. august.
Kroppen bliver presset til det yderste, når den bliver udsat for først en 3,8 km svømmetur, 180 km på cyklen og til sidst en løbetur på 42,2 km. Vil du også prøve kræfter med den ekstreme bedrift, så får du ingen bedre og skønnere mulighed end Ironman Copenhagen.
Her tages du først med ud i det sikre vand ved Amager Strandpark, hvorefter cyklen tager dig til Nordsjælland forbi de smukkeste havudsigter, skov og marker. Løbeturen slutter i centrum, hvor du vil passere de hyggelige gader og historiske bygninger med Christiansborg Slotsplads som endestation. Undervejs står massevis af tilskuere klar til at give dig et skub af god energi med på vejen.
Find alle informationer om begivenheden her.